Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek
Felis 2 pontos teljes testhevederzet
9.690 Ft (7.630 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Felis 2 pontos teljes testhevederzet

9.690 Ft (7.630 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Ez egy olyan testheveder, melyet arra terveztek, hogy megállítsa az esést és az esés megállításánál jelentkező erőhatásokat elossza az egész testre. Alkalmazható leesés ellen védő és munkaterületet korlátozó rendszerek részeként. Az állítható mellpánt és a combhevederek különböző színűek ,44 mm széles poliészter hevederszalagok ,2 bekötési pont: 1 hátsó fém D-gyűrű és 2 mellső hurok, terhelhetősége: 140kg

Elérhetőség: Készlethiány
Várható szállítás( bolti készlet esetén): 2024. június 27.
Cikkszám: 7FELI10NSI
Gyártó: coverguard
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A Felis 2 pontos teljes testhevederzet nem csupán egy munkavédelmi felszerelés, hanem egy biztosíték a magabiztos munkavégzéshez. Engedje meg, hogy bemutassam, mi teszi ezt a teljes testhevederzetet kiemelkedővé.

Ez a kifinomult biztonsági felszerelés rendkívül könnyű, mindössze 960 gramm súlyával. A könnyű kialakítás nemcsak a munkavégzést teszi kényelmessé, hanem hozzájárul a viselő kényelméhez is. A testhevederzet erős és strapabíró, szakítószilárdsága meghaladja a 15 kN-t, így a viselője minden körülmények között megbízhat az eszközben.

A Felis 2 pontos teljes testhevederzet rendkívül egyszerűen használható hagyományos csatokkal és műanyag tartógyűrűkkel rendelkezik. Az univerzális méretű kialakításnak köszönhetően szinte mindenki számára ideális illeszkedést biztosít. A biztonságos munkavégzéshez elengedhetetlen, hogy a felszerelés kényelmes és könnyen kezelhető legyen, és ebben a Felis hevederzet kiválóan teljesít.

Az élettartam fontos tényező minden biztonsági eszköznél, és a Felis 2 pontos teljes testhevederzet ebben a tekintetben is kiemelkedő. Az eszköz élettartama 10 év, ami azt jelenti, hogy hosszú távon is megbízható támogatója lehet a munkavégzésnek.

A Felis teljes testhevederzet megfelel az EN 361:2002 szabványnak, ami biztosítja, hogy megfeleljen az európai uniós előírásoknak és szigorú biztonsági követelményeknek. A szabványoknak való megfelelés garantálja a felszerelés minőségét és megbízhatóságát.

Mindemellett a Felis 2 pontos teljes testhevederzetet egyenkénti csomagolásban értékesítjük, amely tovább növeli a kényelmet és biztosítja, hogy minden eszköz optimális állapotban kerüljön a viselőjéhez. Ne hagyja figyelmen kívül a munkavédelmi felszerelés fontosságát - válassza a Felis-t, és lépjen ki a munkaterületre a legmagabiztosabb módon!

Megfelelőségi nyilatkozat

EN 361 2002

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.