Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Téli, bélelt lábbelik

Védelem és kényelem minden időjárási körülmények között – a téli munkavédelmi lábbelik kategóriájában megtalálható termékeink mindezt biztosítják. A hideg, nedves és csúszós körülmények nem jelentenek többé kihívást, hiszen kínálatunkban olyan lábbeliket talál, amelyek teljes körű védelmet nyújtanak a munkavégzés során.
Rendezés:

Jellemzők:

  • Vízálló: A téli munkavédelmi lábbelik mindegyike kiváló minőségű, vízálló anyagokból készül, így a nedves körülmények semmilyen gondot nem okoznak.
  • Hőszigetelés: A hideg téli napokon is melegen tartják a lábat, így akár hosszabb ideig is kényelmesen lehet viselni őket.
  • Csúszásmentes talp: A biztonság mindig az első – a lábbelik talpának kialakítása biztosítja, hogy még a jeges, csúszós felületeken is megfelelő tapadást nyújtson.
  • Strapabíró anyagok: A minőségi anyagokból készült lábbelik hosszú élettartamot biztosítanak, így hosszú távon is megbízható védelmet nyújtanak.
  • Különböző kivitel: bélelt PVC , poliuretán csizma igen kényelmes és rugalmas, lágyabb mint a PVC csizma vagy gumicsizma,  bőrcsizma szőrmebéléssel, magasszárú bélelt bakancs, és normál szőrmebéléses munkabancs, mind a megfelelő munkakörülményekhez igazodik.  

Válasszon a különböző méretek és színek közül, hogy megtalálja az Önnek legmegfelelőbb téli munkavédelmi lábbelit! Legyen szó építkezésről, kertmunkáról vagy bármilyen más outdoor tevékenységről, nálunk mindenki megtalálja a számára ideális lábbelit. Ne hagyja, hogy az időjárás akadályozza munkáját – válassza a téli munkavédelmi lábbeliket, és végezze feladatát biztonságban és kényelemben!