Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Munkavédelmi füldugó

A munkavédelmi füldugók olyan eszközök, amelyek a munkavállalók hallását védik a zajos környezetekben, segítve ezzel megelőzni a halláskárosodást és más hallási problémákat. Ezek az eszközök általában olyan munkahelyeken használatosak, ahol magas zajszint jellemző, például építőipari területeken, gyárakban, repülőtereken, vagy bármely olyan környezetben, ahol gépek működnek vagy hangos tevékenységek zajlanak, sportesemények, vagy koncertek.
Rendezés:

Earline füldugó

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
20.590 Ft

Füldúgó adagoló

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
17.990 Ft

3m 1271 munkavédelmi füldugó mosható

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
27.290 Ft

A munkavédelmi füldugó előnyei

 1. Hallásvédelem: Fizikai akadályt jelentenek a zajnak, így csökkentik a hallásra gyakorolt ​​hatást.

 2. Kényelem: Sok füldugó kényelmesen illeszkedik a fülbe, és hosszú ideig viselhető anélkül, hogy kellemetlenséget okozna.

 3. Könnyű hordozhatóság: Általában kis méretűek és könnyen hordozhatók, így könnyen magunkkal vihetjük őket a munkahelyre, koncertre , sorteseményre ( Forma 1 - autósport, motorsport)

 4. Költséghatékonyság: Olcsóbbak, mint a zajszűrő fejhallgatók vagy más zajcsillapító eszközök, de ugyanolyan hatékonyak a zajcsökkentésben.

 5. Egyszerű használat: Általában könnyen behelyezhetők és eltávolíthatók, és nincs szükség speciális képzésre a használatukhoz.

A munkvédelmi füldugók különböző típusokban kaphatók, beleértve a egyszer használatosat, a többször használatosat, valamint a formázható füldugókat és az elektronikus füldugókat. Fontos azonban megjegyezni, hogy a megfelelő füldugó kiválasztásához és használatához meg kell felelni a helyi biztonsági előírásoknak és ajánlásoknak, valamint figyelembe kell venni az egyéni hallási igényeket és preferenciákat.

Füldugó kiszerelése munkahelyeken

A füldugó adagolók olyan eszközök, amelyek lehetővé teszik a könnyű hozzáférést és a füldugók kényelmes kivételét. Ezek az adagolók általában egy dobozhoz vagy tartóhoz kapcsolódnak, amelyben a füldugók tárolódnak, és egy egyszerű mechanizmus segítségével kivehetők vagy behelyezhetők.

A füldugó adagolók számos előnnyel járnak:

 1. Könnyű hozzáférés: A füldugók könnyen elérhetők a tartóból vagy adagolóból, így gyorsan és hatékonyan felhelyezhetők vagy eltávolíthatók.

 2. Tisztaság és higiénia: A füldugók tárolása egy adagolóban segíthet megőrizni a tisztaságukat és higiéniájukat, mivel megvédi azokat a szennyeződésektől és környezeti hatásoktól.

 3. Kényelem: Az adagolók kis méretűek és könnyen hordozhatók, így könnyen magunkkal vihetjük őket a munkahelyre vagy más helyszínekre.

 4. Hatékonyság: Az adagolók segítségével egyszerűen és gyorsan lehet cserélni a füldugókat, így növelve a munkavégzés hatékonyságát és a dolgozók kényelmét.

 5. Biztonság: Az adagolók általában szilárd és tartós anyagokból készülnek, így megfelelő védelmet nyújtanak a füldugóknak, hogy azok ne sérüljenek vagy deformálódjanak.

 6. Utántöltése: A legegyszerűbben és higiénikusan utántölthető a munkavédelmi füldugó az adagolóhoz külön beszerezhető nagy kiszerelésű utántöltő csomag.

A füldugó adagolók különböző méretűek és típusúak lehetnek, attól függően, hogy milyen füldugókat használnak, és milyen módon szeretnék azokat tárolni és hordozni. Fontos azonban megjegyezni, hogy az adagolók használata során mindig tartsuk be a gyártó utasításait és ajánlásait, hogy biztosítsuk a füldugók megfelelő védelmét és hatékonyságát.

Hol használható még a füldugó

füldugó adagolók széles körben használhatók minden olyan környezetben, ahol szükség van füldugók gyors és hatékony elérésére, illetve ahol fontos a füldugók tisztaságának és higiéniai szempontból való megőrzése. Néhány példa, hogy hol használhatók:

 1. Munkahelyek: Építőiparban, gyárakban, repülőtereken és más ipari létesítményekben, ahol a munkavállalók számára füldugókra van szükség a zajos környezet védelméhez.

 2. Sport- és szabadidős tevékenységek: Hangos sporteseményeken, koncerteken vagy más szórakozóhelyeken, ahol fontos a hallásvédelem a zajos környezetben.

 3. Munkavédelmi tréningek és oktatások: Az oktatási intézményekben vagy munkahelyi tréningeken, ahol a füldugók használata része a biztonsági protokollnak.

 4. Zene- és hangstúdiók: Ahol a zajszint magas lehet, és fontos a fülek védelme a túlzott hangoktól.

 5. Közlekedési helyszínek: Például repülőtereken, vasútállomásokon vagy autópályákon, ahol a zajszint jelentős lehet.

 6. Házimunka és háztartási tevékenységek: Például fűnyírás, fűrészelés vagy más ház körüli zajos tevékenységek során.

 7. Füldugó repüléshez : Repülőgépen történő utazás során, ahol a motorzaj és a légkondicionáló berendezések zajától szeretnénk védeni hallásunkat és nyugalmunkat.

 8. Füldugó alváshoz: Alvás közben, ha a környezeti zajok vagy partnerünk horkolása zavarja pihenésünket, segíthet a füldugók használata az optimális alvási környezet biztosításában.

Ezek csak néhány példa a füldugó adagolók használatának lehetséges helyszíneire. Fontos megjegyezni, hogy az adagolók rendkívül sokoldalúak, és szinte bárhol használhatók, ahol a füldugókra szükség van a hallásvédelem vagy a zajcsillapítás céljából.