Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Rólunk

Cégünkről néhány szóban:

A Kamino kkt munkavédelmi  üzletágának célja, hogy segítséget nyújtson a munkát végzők számára a megfelelő munkavédelmi eszközök kiválasztásában. Cégünk márkafüggetlen szakkereskedés és webáruház. Közvetlen kapcsolatban állunk a leg nevesebb munkaruha és védőeszköz gyártókkal, így bármilyen munkavédelemmel kapcsolatos kérdésben a szakmai támogatásuk is biztosított. A cégünk jelentős mennyiségű saját árukészlettel rendelkezik, ez biztosítja a lehető legrövidebb szállítási időt partnereink számára. Képzett kollégáink megoldják az egyedi ajánlat részletes kidolgozását is. Független forgalmazóként több neves gyártó és márka termékét tudjuk biztosítani a különböző feladatokhoz és tevékenységekhez.

Hogy miért is éri meg nálunk vásárolni?

Törekszünk arra, hogy mindig a legjobb árat szolgáltatjuk a piacon munkruha és munkavdédelmi eszközeinkre. Folyamatos kapcsolatban állunk  a legismeretebb gyártókkal így a lehető leggyorsabban jutunk szakmai információhoz valamint friss hírekhez.

Csapatunk lépést tart a muinkavédelem fejlődésével. Nálunk nincs üresjárat. Mikor éppen nem a rendeléseden vagy a webáruházon dolgozunk, akkor képezzük magunkat, hogy mindig felkészülten tudjunk válaszolni a felmerülő kérdésekre és kiváló szakmai tanácsokat adhassunk számodra.

Velünk biztosíthatod, hogy még a hirtelen fellépő munkaruha, munkacipőtestheveder, elhasználódása, és melyek oly könnyen eltűnnek a munkhaelyeken mint például : építőipari sisak, munkavédelmi szemüveg, jólláthatósági mellény elvesztése esetén se álljon le sokáig a termelés. Elég annyit tenned, hogy megrendeled tőlünk, és a raktáron lévő termékeket akár már másnapra az ajtódhoz szállítjuk GLS-sel, MPL-el vagy személyesen pedig már aznap is átveheted őket vevőszolgálatunkon.

Célunk a gördülékeny kiszolgálás!

Az új kor elvárásaihoz igazodva webáruházunkban könnyedén és gyorsan juthatsz hozzá minden szükséges információhoz. Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően garantáljuk a zökkenőmentes vásárlást bármilyen eszközről, hogy még a legzsúfoltabb napokon is gördülékenyen intézhesd beszerzéseidet. Szükséged van segítségre a választásban? Keress minket telefonon, hogy kérdéseidre válaszolhassunk! Ha pedig személyesen szeretnél vásárolni, ne habozz betérni hozzánk - vevőszolgálatunk tárt karokkal várja!

Csapatunk tagjai

Itt a kamino.hu-nál a sikeres vállalkozás mögött egy jókedvű, összetartó csapat áll. Mindenkinek megvannak a maga erősségei, amiket kihasználva segíti a csapat munkáját, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk a vásárlóinknak.

Kérdéseiket készséggel várjuk e-mailben a info@kamino.hu

és telefonon is közvetlenül a 06/1/ 221 79 07 -es számon

vagy személyesen a :
1148 Budapest Adria sétány 8/A 
Nyitva : hétfő-péntek 9-17