Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Gumipántos szemüveg

Gumipántos szemüveg kategóruánkban a biztonság és stílus találkozik! Bemutatjuk kimagasló minőségű gumipántos védőszemüvegeinket, melyek nemcsak hatékony védelmet nyújtanak a vegyszerek és folyadékok ellen, de egyben stílusos kiegészítőként is kitűnnek. Fedezze fel különféle típusainkat, és biztosítson optimális védelmet munkahelyi kihívásokkal szemben anélkül, hogy lemondana a kényelemről és stílusról! Személyre szabott védelem és divatosság - velünk mindkettő kéz a kézben jár!
Rendezés:

Fahrenheit munkavédelmi védőszemüveg

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
4.490 Ft

Stormlux munkavédelmi védőszemüveg

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
3.990 Ft

Miért válassza a gumipántos védőszemüvegeket?

1. Kiváló vegyszer- és folyadékállóság:

A gumipántos védőszemüvegeink kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a különböző vegyszereknek és folyadékoknak. Ezáltal biztosítják, hogy a szemüveg viselője maximálisan védve legyen a munkahelyi kockázatokkal szemben.

2. Kényelmes viselet:

A kényelem elengedhetetlen a munkavégzés során. Gumipántos védőszemüvegeink ergonomikus tervezéssel és állítható gumipánttal rendelkeznek, így mindenki megtalálhatja a számára ideális illeszkedést.

3. Kiváló látómező:

A szemüvegeink kiváló optikai tulajdonságokkal rendelkeznek, biztosítva, hogy a viselőjük mindig tisztán és élesen lásson. Ezáltal nemcsak a biztonságot, hanem a hatékony munkavégzést is elősegítik.