Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Cofra munkavédelmi bakancs és cipő olasz minőség és kényelem

A Cofra munkavédelmi bakancsok a biztonság, kényelem és tartósság magas színvonalát képviselik, és széles körben elismertek a munkavédelmi lábbelik piacán. Az olasz Cofra márka régóta gyárt kiváló minőségű védőcipőket különböző iparágak számára, beleértve az építőipart, a gyártást, az olaj- és gázipart, valamint a logisztikai szektort. Az alábbiakban bemutatok néhány kulcsfontosságú jellemzőt és előnyt, amelyek a Cofra munkavédelmi bakancsokat különlegessé teszik.
Rendezés:

Cofra bakncs és cipő biztonsági Jellemzői:

 1. Acélbetétes és Kompozit Orrvédelem: A Cofra bakancsok orr része acélbetéttel vagy könnyebb, de erős kompozit anyaggal van ellátva, amely védi a lábujjakat a leeső tárgyaktól és a nyomás alatt bekövetkező sérülésektől.
 2. Csúszásmentes Talp: A talp csúszásgátló mintázattal és speciális anyagokkal van kialakítva, hogy maximális tapadást biztosítson különböző felületeken, csökkentve a csúszás veszélyét.
 3. Átszúrás Elleni Védelem: A talpba beépített fém vagy kompozit lemez védi a lábat az éles tárgyak, például szögek vagy üvegszilánkok átszúrásától.

Kényelmi Jellemzők

 1. Ergonomikus Kialakítás: A Cofra bakancsok tervezése során figyelmet fordítanak az ergonómiára, így hosszú ideig is kényelmes viseletet biztosítanak, csökkentve a láb fáradását.
 2. Légáteresztő Anyagok: A bakancsok légáteresztő felsőrésszel rendelkeznek, amely segít a láb hűvös és száraz tartásában, ezzel növelve a kényelmet hosszú munkanapok során.
 3. Párnázott Belső: Az extra párnázás és a kényelmes talpbetét hozzájárulnak a láb jólétéhez, és csökkentik a nyomáspontokat.

Tartóssági Jellemzők

 1. Magas Minőségű Anyagok: A Cofra bakancsok kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a kopásnak és az időjárás viszontagságainak.
 2. Erős Varrások és Kivitelezés: A gondos kivitelezés és a megerősített varrások hosszú élettartamot biztosítanak, még intenzív használat mellett is.

Speciális Jellemzők

 1. ESD Védelem: Számos Cofra bakancs rendelkezik elektrosztatikus kisülés (ESD) elleni védelemmel, ami különösen fontos az elektronikai iparban dolgozók számára.
 2. Vízállóság: A vízálló modellek védelmet nyújtanak nedves környezetben, biztosítva a láb szárazságát.
 3. Hő- és Vegyszerállóság: Néhány modell kifejezetten hő- és vegyszerálló anyagokból készül, amelyek speciális iparágakban nyújtanak extra védelmet.

Összegzés

A Cofra munkavédelmi bakancsok tehát kiváló választást jelentenek mindazok számára, akik magas szintű biztonságot, kényelmet és tartósságot keresnek. A különféle iparágak számára tervezett specifikus modellek biztosítják, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb védőcipőt. A Cofra elkötelezettsége a minőség és az innováció iránt garantálja, hogy a munkavállalók mindig a legjobb védelmet és komfortot élvezhetik a munka során.