Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Szemöblítő

A szemkimosó folyadék általában egy speciális oldat vagy folyadék, amelyet az emberek szemük tisztítására és öblítésére használnak, többnyire irritáció, szennyeződés vagy idegen testek és vegyszeres anyagok eltávolítására.
Rendezés:

Plum 4604 szemöblítő 500ml, steril

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
5.390 Ft

PLUM 4650 SZEMÖBLÍTŐ 2DB/DOBOZ

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
40.590 Ft
  • Szemöblítő folyadék 

Szemöblítő vagy szemmosó folyadékok néven is ismertek. Ezek a folyadékok általában sterilen és pH-semlegesen készülnek, hogy ne okozzanak irritációt vagy károsodást a szemben. A piacon számos típus és márka létezik, melyek különböző célokra használhatók, mint például a kontaktlencsék tisztítása vagy égési sérülések kezelése. Fontos, hogy csak a szemre ajánlott készítményeket használjuk, és mindig kövessük a használati útmutatókat.

  • A szemkimosó fontossága

A szemkimosó folyadékok nagy jelentőséggel bírnak szemsérülések vagy irritációk esetén, mivel segítenek csökkenteni a sérülés súlyosságát és elősegítik a gyógyulást. A szemek, mint rendkívül érzékeny szervek, különös figyelmet igényelnek, különösen ha valamilyen sérülés vagy irritáció éri őket. Ebben a cikkben bemutatjuk, miért előnyös a szemkimosó folyadékok és a szemkimosó pufferek, melyek mesterséges összetevők és tartósítószerek nélkül készülnek.

  • Szemöblítő folyadék célja :

A szemkimosó folyadékok elsődleges célja, hogy hatékonyan távolítsák el a szembe került idegen anyagokat, mint például port, szennyeződéseket vagy vegyi anyagokat. Ezek az anyagok súlyos irritációt, fájdalmat vagy tartós károsodást okozhatnak, ha nem távolítják el őket időben. A szemkimosás során a cél a szennyeződések eltávolítása mellett a sérült terület nyugtatása és a gyulladás csökkentése.

A szemkimosó folyadékok használatának előnyei:

  1. Szem tisztítása és frissítése: Az eltávolítják a szemekből a szennyeződéseket, por- vagy pollenrészecskéket, valamint egyéb idegen anyagokat, amelyek irritációt vagy kényelmetlenséget okozhatnak.

  2. Irritáció enyhítése: Segítenek enyhíteni a szemek irritációját vagy pirosságát, mivel nyugtató hatással vannak a szemre.

  3. Vegyszeres égési sérülések kezelése: Azonnali szemöblítést biztosítanak, ami kritikus fontosságú az ilyen típusú sérülések esetén. A szemkimosó pufferek különösen hatékonyak a szem pH-értékének stabilizálásában, amely nagyban segíti a gyógyulást.

Fontos hangsúlyozni, hogy minden esetben kövessük az adott termék használati útmutatóit, és konzultáljunk szakemberrel, ha bármilyen problémánk vagy kérdésünk merül fel a szemkimosó folyadékokkal kapcsolatban. A szem sérülése vagy irritációja esetén mindig forduljunk szakorvoshoz, hogy megfelelő kezelést kapjunk. Az azonnali szemöblítés és az orvosi ellátás létfontosságú a sérülés mértékének csökkentése és a gyors gyógyulás érdekében.