Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Leesés elleni szett

Az azonos gyártótól származó leesésvédelmi szett összeállításának előnyeit tekintve egy rendkívül fontos és motiváló tényezőre hívja fel a figyelmet: az egyszerűségre és hatékonyságra.

Amikor egyetlen fajta vagy típusú leesésvédelmi eszközt választasz ugyanazon gyártótól, valójában egy olyan út felé lépsz, ahol a biztonság és a hatékony munkavégzés kételkedés nélkül dominál. Az ilyen egységesített megközelítés azzal a jelentős előnnyel jár, hogy a felülvizsgálatok során nem szükséges különböző gyártók által certifikált vizsgálatokat elvégezni. Csak egy gyártó minőségellenőrzésén és átvizsgálásán kell átesnie a termékeknek.

Ez nem csupán a bürokratikus terheket csökkenti, hanem időt és energiát is megtakarít mind az ellenőrzések, mind pedig az adminisztráció tekintetében. Az azonos gyártótól való választás továbbá a magabiztosság és a megbízhatóság érzését is erősíti benned. Tudod, hogy minden elem ugyanabból a forrásból származik, ami garantálja az egységes minőséget és teljesítményt.

Ezért, amikor a leesésvédelmi eszközök összeállítására kerül a sor, emlékezz arra, hogy az azonos gyártótól való választás nem csupán egyszerűséget és hatékonyságot eredményez, hanem hozzájárul ahhoz is, hogy a munkavégzésed során magabiztosan és biztonságban érezhesd magad.

Rendezés:

Heveder szett IRUDEK Sekuralt Teide light

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
24.890 Ft

Cydonia munkaterület korlátozó y kötél

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
18.190 Ft

KRATOS rögzítő készlet

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
18.390 Ft

KRATOS állványzati biztonsági készlet

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
27.890 Ft

KRATOS tetőfedő biztonsági készlet

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
45.990 Ft
MINIMALIZÁLJA a leesés következményeit és magasságát – az egyéni leesés ellen védő rendszerekkel: használjon teljes testhevederzetet, energiaelnyelős rögzítő- vagy kikötőköteleket, és kikötési pontot az esés kockázatának és következményeinek csökkentése érdekében. A leesés elleni védőeszköz nem akadályozza meg az esés bekövetkeztét, ezért az egyéni leesés ellen védő rendszerek használatát tekintjük a legkevésbé előnyös megoldásnak a magasban végzett munka során. Ezeket olyan helyzetekben kell használni, amikor nem oldható meg a munka biztonságosabb felületről történő elvégzése, mint például fixen rögzített vagy ideiglenes emelő platformról.