Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Munkaterületet korlátózó kötél

A munkaterülettet korlátozó kötél egy fontos eszköz a magasban végzett munkák során. A célja, hogy a felhasználót - mozgásának korlátozásával - megakadályozza abban, hogy elérje azt a területet, ahol fennállhat a lezuhanás veszélye. A munkaterülettet korlátozó kötelek különböző fajtái állnak rendelkezésre a különböző munkaterületek és körülményekhez igazodva.

Az egyik leggyakoribb típusú munkaterülettet korlátozó kötél a körszövött kötél. Ez az anyag rendkívül erős és tartós, és könnyen alkalmazható a legtöbb magasban végzett munka során. Az ilyen kötelek különböző hosszúságban állnak rendelkezésre, így a felhasználók könnyen kiválaszthatják azokat, amelyek leginkább megfelelnek az adott feladatokhoz.

Rendezés: