Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Vízszintes zuhanásgátló

A vízszintes zuhanásgátló vagy horizontális kikötő heveder olyan biztonsági berendezés vagy szerkezet, amelyet általában magasban lévő munkahelyeken vagy veszélyes területeken használnak annak érdekében, hogy megelőzzék vagy csökkentsék a magasból történő zuhanásokból eredő sérüléseket vagy baleseteket. Ezek a zuhanásgátlók különböző formában és típusban létezhetnek, de a közös céljuk, hogy megakadályozzák a dolgozók vagy más személyek leesését egy adott felületről vagy magasságból.

Rendezés:

A vízszintes zuhanásgátlók általában kábelekből, kötelekből, biztonsági hevederekből, bilincsekből vagy más anyagokból készülnek, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy biztonságosan mozogjanak a munkaterületen, anélkül, hogy leesési veszélyben lennének. Ezek a rendszerek általában merev vagy rugalmas szerkezetek lehetnek, és lehetnek rögzített vagy mozgatható elemek, amelyek lehetővé teszik a munkavégzéshez szükséges mobilitást és rugalmasságot.

A vízszintes zuhanásgátlókat általában olyan területeken alkalmazzák, ahol a dolgozók függőlegesen vagy vízszintesen dolgoznak, például tetőkön, létrákon, acélvázakon, hidakon vagy más magas helyeken. Ezek a berendezések gyakran részei egy átfogó biztonsági rendszernek, amely magában foglalhatja a biztonsági sisakokat, hevedereket, láncokat és más védőfelszereléseket annak érdekében, hogy maximalizálják a dolgozók biztonságát és csökkentsék a munkavégzés során bekövetkező balesetek kockázatát. 

Néhány elismert gyártó és szolgáltató a vízszintes zuhanásgátlók terén:

KRATOS

CADO

PORTWEST

IRUDEK

Ezek a gyártók csak néhány példa a piacon elérhető vízszintes zuhanásgátló eszközökről és szolgáltatásokról. Fontos, hogy a megfelelő gyártót és terméket válasszuk ki az adott munkaterület vagy feladat specifikációi és igényei alapján.