Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Pántos füldugó

A pántos füldugók olyan hallásvédő eszközök, amelyeket a fül köré helyeznek, és egy rugalmas pánt vagy fejpánt tartja őket a helyükön. Ezek a füldugók általában könnyen alkalmazkodnak a fül formájához és méretéhez, és kényelmes viseletet biztosítanak hosszabb ideig is.
Rendezés:

Néhány jellemző a pántos füldugóról

  1. Kényelem: A rugalmas pántnak köszönhetően könnyen illeszkednek a fejhez, és minimális nyomást gyakorolnak a fülre, így hosszabb ideig is kényelmesen viselhetők.

  2. Stabilitás: A fejpánt vagy pánt segítségével stabilan tartják a füldugót a helyén, így nem csúsznak le vagy mozdulnak el a használat során.

  3. Univerzalitás: Általában többféle méretben és kialakításban kaphatók, hogy mindenki megtalálhassa az igényeinek és a fülének megfelelő füldugót.

  4. Mobilis használat: Ideálisak olyan tevékenységekhez, ahol gyakran kell le- és felvenni a füldugót, például szünetek között vagy a munka során.

  5. Változatosság: Számos típusú és anyagú pántos füldugó létezik, például hagyományos szivacsos vagy szilikonból készült füldugók.

Ezeket a füldugókat általában olyan munkahelyeken használják, ahol a munkavállalóknak folyamatosan szükségük van hallásvédő eszközökre, például építőipari területeken, gyárakban, üzemekben, repülőtereken vagy bármely más zajos környezetben.