Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Cerva STANMORE munkaruha

STANMORE munkaruha család kiemelkedő minőségben  a vastag 100 % pamut alapanyagnak köszönhetően a magasabb igénybevételnek is megfelel, igen jól szabott és  színeiben is jól kombinált .A STANMORE munkaruha kitűnik a szürke és tömegben gyártott munkaruhák közül. Válaszd áruházunkból!
Rendezés:
STANMORE munkaruha család kiemelkedő minőségben  a vastag 100 % pamut alapanyagnak köszönhetően a magasabb igénybevételnek is megfelel, igen jól szabott és  színeiben is jól kombinált STANMORE munkaruha kitűnik a szürke és tömegben gyártott munkaruhák közül. Színei a kék , barna és zöld igazán nem szokványos árnyalatok a munkaruha piacán. Vásolja meg  tőlünk színes munkaruházatát !