Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Bója, jelzőszalag

A bója és jelzőszalag a biztonsági eszközök fontos kategóriájába tartozik, amelyek segítenek megóvni az embereket és a környezetüket a veszélyes munkaterületeken. A bóják és jelzőszalagok sokféle helyzetben alkalmazhatóak, ahol szükség van a figyelemfelhívásra és a környezetbiztonság fenntartására.

A mi kínálatunkban számos bója és jelzőszalag található, amelyek kiváló minőségű anyagokból készülnek és számos méretben és színben elérhetőek. Válasszon tőlünk, és tegye biztonságossá munkahelyét a megfelelő bóják és jelzőszalagok segítségével!

Rendezés:

Milyen kivitelben kapható a terelő bója és az elkerítő szalag?

 A jelzőszalag és közúti bója a szárazföldi munkaterületeken használatosak, hogy jelezzék a veszélyes területeket, vagy segítsenek az embereknek tájékozódni a környezetben. A jelzőszalagok különböző színekben és mintázatokban elérhetőek, amelyek különböző jelentéseket hordoznak, például piros szín általában tiltó jelzést hordoz, míg a sárga szín általában figyelmeztetés jelzése.

Hol használható a közúti bója?

A bóják és jelzőszalagok sokféle iparágban használatosak, beleértve a kikötőket, építkezéseket, gyárakat, repülőtereket, strandokat és még sok más területet. A megfelelő bóják és jelzőszalagok kiválasztása fontos a területek elkerítéséhez, munkahelyi biztonság fenntartásához és a veszélyek minimalizálásához.