Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Testheveder

A teljes testheveder olyan védőfelszerelés, melyet arra terveztek, hogy megvédje a felhasználóját a magasabb szintekről történő leeséstől. A célja, hogy megállítsa az esést és az esés megállításánál jelentkező erőhatásokat elosztsa az egész testre, így minimalizálva a sérülések kockázatát.

Általános kialakítása magában foglalja a széles, erős hevederszalagokat, melyekből különféle hurokok és gyűrűk lógnak le. Ezek a hurokok és gyűrűk vannak arra tervezve, hogy különféle módon kötődjenek más védőfelszerelésekhez, valamint az adott munkaterületen található más objektumokhoz, mint például oszlopokhoz vagy falakhoz. Egyik fő jellemzője az állíthatóság, hiszen a felhasználó magasságához és testméretéhez igazítható.

Számos iparágban használatos, ahol magasabb szintekről kell dolgozni, mint például az építőiparban, az erdészetben, az ipari szerelési és karbantartási munkák során, valamint az ipari hegymászásban. A teljes testheveder használata szükséges minden olyan esetben, amikor a magasabb szintekről történő leesés kockázata fennáll.

Rendezés:

Ap52 cado koala testhevederzet 5 pontos

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
45.290 Ft

Irudek light plus 4 testheveder

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
19.990 Ft

Irudek light plus 2 testheveder

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
9.490 Ft

Irudek testheveder WIND BLUE 1

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
46.290 Ft

Irudek testheveder WIND BLUE 2

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
67.690 Ft

Irudek testheveder WIND BLUE 3

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
69.590 Ft

ALBALI beülős testheveder

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
85.790 Ft

ALCOR teljes testheveder

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
69.990 Ft

Sargas munkahelyzet-beállító deréköv

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
5.990 Ft

SIRIUS antisztatikus teljes testheveder

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
50.490 Ft

Syrma 2 pontos teljes testhevederzet

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
20.190 Ft

A testhevederekkel legtöbben az extrém sportok, valamint az élményparkok világában találkozhatunk, pedig a munkavédelem terén is kiemelt jelentőséggel bírnak azok. A többpontos rögzítésnek köszönhetően garantált biztonságot tesznek lehetővé, de természetesen a teherbíráson is nagyon sok múlik. A magasban történő munkavégzés kétségkívül szükségessé teszi a hasonló eszközök használatát, ugyanis miközben más feladattal vannak a szakemberek elfoglalva, nem tudnak eléggé odafigyelni saját biztonságukra is. Elég csak egy óvatlan mozdulat, és máris bekövetkezett a baj, ezért a testheveder alkalmazása az érintett területeken nélkülözhetetlen. Nem csak építkezésekkor kerülhet szóba, hanem homlokzati munkálatok, vagy például az alpintechnika alkalmazása során is.

A testheveder kiválasztásakor mindig célszerű szem előtt tartani azt, hogy milyen feladatkör ellátása mellé keressük az ideális típust. Nem mindegy a kényelem és az anyaghasználat sem, de a többpontos záródás és a rugalmasság is kiemelt szerepet játszik a kényelmes munkavégzést illetően. Ma már akár online is megrendelheti a szükséges testheveder típust a kívánt mennyiségben, így ez a része a teendőknek gyorsan letudható. A biztonságra elsősorban az emberi élet védelme érdekében ajánlott figyelni, de nem elhanyagolható az sem, hogy egy esetleges baleset esetén akár jogi következmények is várhatóak. Helyezze tehát a hangsúlyt a biztonságos munkakörülmények megteremtésére, melyek kapcsán magas helyszíneken a testheveder típusok nyújthatnak remek segítséget.