Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Kategóriák / Termékek

Lángálló antisztatikus pulóver

Minden szakmának megvannak saját speciális ruhadarabjai, amelyek az adott munkakörhöz igazodva biztosítják a megfelelő védelmet és kényelmet. A lángálló pulóver kategóriája a fokozottan veszélyes körülmények között dolgozók számára kínál megoldást. Legyen szó lángálló, antisztatikus vagy mindkét tulajdonságot egyesítő ruházatról, webáruházunk a legjobb választás.
Rendezés:

Fr12 lángálló, antisztatikus pulóver

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
29.390 Ft 24.490 Ft
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 29.390 Ft

A ruházati termékeink megbízható védelmet nyújtanak azoknak, akik olyan munkakörben dolgoznak, ahol lángálló vagy antisztatikus ruházat szükséges. A lángálló és antisztatikus pulóverek, pólók és ingek FR (égésgátló/tűzálló) jelzéssel vannak ellátva, hangsúlyozva ezen speciális tulajdonságaikat, hogy könnyebb legyen a választás.

Az általunk kínált ruházat olyan innovatív szövetek és technológiák felhasználásával készül, amelyek megakadályozzák a ruházat bőrre tapadását, és csökkentik a statikus elektromosság kockázatát. Ezek a darabok nemcsak lángállóak, hanem kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal is rendelkeznek, ellenállnak a szakadásnak, biztosítva ezzel a felhasználó teljes körű biztonságát.

Az áruházunkban elérhető lángálló és antisztatikus pulóverek és felsőruházatok nemcsak a szigorú szabványoknak, hanem a divatnak is megfelelnek. Stílusos és kényelmes modellek széles méretválasztékkal és különböző színváltozatokkal állnak rendelkezésre. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy csak olyan termékeket forgalmazzunk, amelyek megfelelnek a Magyarországon és az Európai Unióban érvényes normáknak.

A lángálló pulóverek, pólók és ingek mellett a termékválasztás egyszerűvé válik a szűrők használatával. Rendelése leadásával gyorsan és kényelmesen juthat hozzá a kiválasztott ruhadarabokhoz, biztosítva ezzel a munkavégzése során maximális biztonságát és kényelmét.