Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Lángálló antisztatikus pulóver

Minden szakmának megvannak saját speciális ruhadarabjai, amelyek az adott munkakörhöz igazodva biztosítják a megfelelő védelmet és kényelmet. A lángálló pulóver kategóriája a fokozottan veszélyes körülmények között dolgozók számára kínál megoldást. Legyen szó lángálló, antisztatikus vagy mindkét tulajdonságot egyesítő ruházatról, webáruházunk a legjobb választás.
Rendezés:

A ruházati termékeink megbízható védelmet nyújtanak azoknak, akik olyan munkakörben dolgoznak, ahol lángálló vagy antisztatikus ruházat szükséges. A lángálló és antisztatikus pulóverek, pólók és ingek FR (égésgátló/tűzálló) jelzéssel vannak ellátva, hangsúlyozva ezen speciális tulajdonságaikat, hogy könnyebb legyen a választás.

Az általunk kínált ruházat olyan innovatív szövetek és technológiák felhasználásával készül, amelyek megakadályozzák a ruházat bőrre tapadását, és csökkentik a statikus elektromosság kockázatát. Ezek a darabok nemcsak lángállóak, hanem kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal is rendelkeznek, ellenállnak a szakadásnak, biztosítva ezzel a felhasználó teljes körű biztonságát.

Az áruházunkban elérhető lángálló és antisztatikus pulóverek és felsőruházatok nemcsak a szigorú szabványoknak, hanem a divatnak is megfelelnek. Stílusos és kényelmes modellek széles méretválasztékkal és különböző színváltozatokkal állnak rendelkezésre. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy csak olyan termékeket forgalmazzunk, amelyek megfelelnek a Magyarországon és az Európai Unióban érvényes normáknak.

A lángálló pulóverek, pólók és ingek mellett a termékválasztás egyszerűvé válik a szűrők használatával. Rendelése leadásával gyorsan és kényelmesen juthat hozzá a kiválasztott ruhadarabokhoz, biztosítva ezzel a munkavégzése során maximális biztonságát és kényelmét.