Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Sir Safety Polytech munkaruha

A Polytech New Generation sorozat multifunkcionális nadrágja kiemelkedően sokoldalú védelmet nyújt a munkavállalóknak. A 290 gramm/m2 súlyú anyag ötvözi a pamut, poliészter és antisztatikus szálak tulajdonságait, így garantálva az optimális tartósságot és kényelmet.
Rendezés:

Ez a munkaruha nemcsak antisztatikus, de ellenáll a hő- felcsapó lángoknak és vegyi anyagoknak is. A kombinációja lehetővé teszi a lélegző és kényelmes viseletet, miközben hatékonyan védi a munkavállalót a statikus kisülésektől, lángoktól és vegyi anyagoktól.

A nadrág ajánlott munkakabáttal együtt viselni, így teljeskörű védelmet nyújt a munkavállalónak. Az EN 1149 CE, EN 11611 CE Class:1;A2; EN11612 CE és EN 13034 szabványoknak való megfelelés biztosítja a kiváló minőséget és hatékonyságot. A Polytech New Generation sorozat új dimenziót nyit a munkavédelemben, kombinálva a funkcionalitást és védelmet egyetlen nadrágban.