Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Szemüvegre vehető védőszemüveg

Szemüvegre vehető védőszemüvegek: Védelmezze szemét minden tevékenység során

Védje meg a szemét a karcolásoktól, az ütésektől és az UV-sugárzástól a szemüvegre vehető védőszemüvegeinkkel. Széles választékunkban megtalálja a tökéletes szemüveget az Ön igényeinek és stílusának megfelelően.

Bővebb kínálatunkat és a munkavédelmi szemüvegek teljes kínálatát megtalálja webáruházunkban.

Rendezés:

Szemüveg fölé viselhető védőszemüveg előnyei:

  • Karcolásálló, ütésálló és UV-védő lencsék: Szemüvegre vehető védőszemüvegeink megfelelnek az EN 166:2001 európai szabványnak, amely a szemüvegre vehető védőszemüvegek mechanikai kockázatokkal szembeni védelmi követelményeit határozza meg. Ez azt jelenti, hogy a szemüvegek ellenállnak a karcolásoknak, az ütéseknek és a repülő törmeléknek, így megvédve a szemét a sérülésektől.
  • Kényelmes és illeszkedő: Szemüvegre vehető védőszemüvegeink könnyűek és kényelmesek a viselésük, még hosszabb ideig is. Állítható pántokkal és orrpárnákkal rendelkeznek, hogy tökéletesen illeszkedjenek az arcához.
  • Széles választék stílusok és színek közül: Széles választékban kínálunk szemüvegre vehető védőszemüvegeket, hogy megtalálja a tökéletes párt az Ön igényeinek és stílusának megfelelően. Válasszon a klasszikus fekete keretből a merész színekig és mintákig.
  • Tökéletes sportoláshoz, munkához és mindennapi használatra: Szemüvegre vehető védőszemüvegeink ideálisak sportoláshoz, munkához és mindennapi használatra. Védik a szemét a sérülésektől, ugyanakkor stílusos megjelenést kölcsönöznek.

A védőszemüveg szemüvegeseknek olyan speciális védőfelszerelést jelent, amely lehetővé teszi a szemüveges személyek számára, hogy védelmet nyújtson a szemüknek anélkül, hogy levennék a szemüvegüket. Tekintse meg szemüvegre vehető védőszemüveg választékunkat még ma, és találja meg a tökéletes párt az Ön számára!

További példák a használatra:

  • Sportolás: Szemüvegre vehető védőszemüvegeink ideálisak mindenféle sporthoz, beleértve a futást, a kerékpározást, a kosárlabdát és a baseballt. Védik a szemét a repülő labdáktól, gallyaktól és más törmelékektől.
  • Munka: Szemüvegre vehető védőszemüvegeink ideálisak a munkahelyi használatra, különösen olyan iparágakban, ahol fennáll a repülő törmelék vagy vegyszerek veszélye. Védik a szemét a karcolásoktól, az ütésektől és a kémiai fröccsenésektől.
  • Mindennapi használat: Szemüvegre vehető védőszemüvegeink ideálisak a mindennapi használatra, különösen napsütéses időben. Védik a szemét az UV-sugárzástól, amely a szürkehályog és más szemproblémák kialakulásához vezethet.

Vásároljon még ma szemüvegre vehető védőszemüveget, és dolgozzon, játsszon vagy élvezze a szabadidőt teljes nyugalommal, tudva, hogy szeme védve van!

Tipp: Ne feledje, hogy a szemüvegre vehető védőszemüvegek csak a mechanikai kockázatokkal szembeni védelmet nyújtják. Ha vegyszerekkel vagy gázokkal való érintkezés veszélye fennáll, arcpajzsot vagy légzőmaszkot is kell viselnie.