Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Cerva MAX NEO REFLEX munkaruha

Ismerd meg a MAX NEO REFLEX munkaruhák széles skáláját, ahol a minőség és funkcionalitás találkozik! A 100% pamut alapanyagú BASIC kategória tökéletes választás, mely kiváló komfortot nyújt. A fényvisszaverő szalagok biztosítják a kiváló láthatóságot, növelve ezzel a munkavédelmet. A kabátok és nadrágok praktikus kialakítása további biztonságot és kényelmet garantál. Legyen szó építkezésről vagy műhelymunkáról, a MAX NEO REFLEX munkaruhák nélkülözhetetlenek! Ne habozz, rendelj most az áruházunkból, és lépj egy új biztonságosabb munkaélménybe!
Rendezés:
A CERVA cég MAX NEO REFLEX munkaruhái  100 % pamut alapanyagból a basic kategóriában a legjobb választás kiegészítve jólláthatósági elemekkel, fényvisszaverő szalagokkal.A kabátok a karokon körben, a darágokon pedig a lábszár alsó részén körben elhelyezett fényvisszaverő szalagok teszik biztonságosabbá munkádat.Kertésznadrág és derekasnadrág variációban is elérhető így a különböző munkaterületekre is jól alkalmazható mégis egységes arculatot teremt.Vásárolj webáruházunkból !