Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Sisakra szerelhető fültok

A sisakra szerelhető fültokok olyan eszközök, amelyeket a munkavállalók viselnek a sisakra szerelve, hogy védelmet nyújtsanak a zajos munkahelyeken. Ezek a fültokok általában kialakításuknak köszönhetően könnyen illeszkednek a sisakhoz, így kényelmesen és biztonságosan használhatók a munka során.
Rendezés:

A sisakra szerelhető fültokok számos előnnyel járnak:

  1. Kényelem: Könnyen illeszkednek a sisakhoz, így nem akadályozzák a sisak viselését, és kényelmesen használhatók egész napos munkavégzés során.

  2. Védelem: Hatékonyan csökkentik a zajszintet, így védelmet nyújtanak a halláskárosodás ellen a zajos munkahelyeken.

  3. Könnyű felszerelés: Általában egyszerűen felszerelhetők és eltávolíthatók a sisakról, így gyorsan alkalmazkodhatunk a munkahelyi körülményekhez.

  4. Változatosság: Számos stílus és kialakítás közül választhatunk, így mindenki megtalálhatja az igényeinek és preferenciáinak megfelelő sisakra szerelhető fültokot.

  5. Kompatibilitás: Kompatibilisek a legtöbb ipari sisakkal, így széles körben alkalmazhatók a munkahelyeken.

Ezeket az eszközöket általában olyan munkahelyeken használják, ahol a sisak viselése kötelező, például építőipari területeken, gyárakban, üzemekben, valamint építkezéseken és más ipari létesítményekben. A sisakra szerelhető fültokok hatékonyan hozzájárulnak a munkavállalók hallásvédelméhez és általános biztonságához a zajos munkakörnyezetekben.