Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Sir Safety Partner S3 SRC munkavédelmi bakancs

Termék címkék:
munkavédelmi bakancs
Sir Safety Partner S3 SRC munkavédelmi bakancs
17.790 Ft (14.008 Ft + ÁFA)
Menny.:pár
Lábbeli színe
fekete
17.790 Ft (14.008 Ft + ÁFA)
Menny.:pár
Bolti készlet (száll.idő 1-2 nap): Rendelhető
Beszállítói készlet (száll.idő 2-5 nap) : Rendelhető
Külföldi raktárban (száll.idő 6-10 nap): 20 pár raktáron

A Partner S3 SRC munkavédelmi bakancs a tökéletes választás a biztonságos és kényelmes munkavégzéshez. Ez a munka bakancs rendelkezik acél orrvédővel és átszúrásmentes talppal, amelyek hatékonyan védenek a sérülések ellen. A hasított bőr felsőrész és a szürke varrások elegáns megjelenést kölcsönöznek ennek a bakancsnak.

A PU/PU talp erősen vízelvezető folyadék jelenlétében is kiváló tapadást biztosít. Az SRC csúszásállóságnak köszönhetően stabil és biztonságos lépéseket tehetsz. A bakancs kivehető EVA SOFT talpbetéttel rendelkezik, amely ütésálló tulajdonságokkal és változó vastagsággal (3 mm az elülső részen, 10 mm a sarok területén) biztosítja a kényelmet és a lábfejed optimális támogatását. A poliészter bélés és a DRY-PLUS bélés kiváló nedvszívó tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megakadályozzák a lábak túlmelegedését.

Cikkszám: SSY-MB1325Z9-43
Gyártó: Sir Safety
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

A Partner S3 SRC munkavédelmi bakancs kiemelkedő jellemzői közé tartozik a széles illeszkedés, amely biztosítja a kényelmet és a stabil tartást. A könnyű és rugalmas kettős sűrűségű, széles cellás poliuretán talp és a csökkentett talpvastagság lehetővé teszi a sima talajú és egyenletes terepeken történő könnyed mozgást.

A Partner S3 SRC munkavédelmi bakancs megfelel az EN ISO 20345 európai szabványnak és a biztonsági osztálya S3 SRC. Ne engedd, hogy a munkavégzés közben a biztonság hiányozzon, válaszd a Partner bakancsot, és érezd magabiztosan és kényelmesen magad minden körülmények között. Vásárold meg most, és tapasztald meg a minőséget és a védelmet egyetlen cipőben!

Megfelelőségi nyilatkozat

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.