Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Saver S3 SRC vágásbiztos CLASS 1 magasszárú bakancs

Termék címkék:
munkavédelmi bakancs
Saver S3 SRC vágásbiztos CLASS 1 magasszárú bakancs
61.990 Ft (48.811 Ft + ÁFA)
Menny.:pár
Lábbeli színe
fekete
61.990 Ft (48.811 Ft + ÁFA)
Menny.:pár
Bolti készlet (száll.idő 1-2 nap): Rendelhető
Beszállítói készlet (száll.idő 2-5 nap) : Rendelhető
Külföldi raktárban (száll.idő 6-10 nap): 20 pár raktáron

Fedezze fel a Sir Safety System Saver S3 SRC vágásbiztos magasszárú bakancsot, amely kifejezetten láncfűrész elleni védelemre tervezett. Ez a bakancs kiváló minőségű anyagokból készül, hogy biztosítja a maximális védelmet és kényelmet a munkavégzés során.

A többrétegű felsőrész kompozit orrmerevítővel rendelkezik, így védelmet nyújt az esetleges sérülések ellen. A kettős sűrűségű poliuretán talp és a kompozit talpátszúrás elleni védelem még magasabb fokú biztonságot biztosít.

A bakancs felső része...tovább...

Cikkszám: SSY-MB2411Z9-40
Gyártó: Sir Safety
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

A bakancs felső része nubuk bőrből készült, amelyet speciális crazy horse kezeléssel láttak el, így nemcsak tartós, de stílusos is. A belső bélése kényelmes kialakítású, és vádlinál, valamint a lábszárnál izzadsággátló habbal van ellátva, hogy még hosszabb munkaidő után is kényelmesen viselhető legyen.

A Saver bakancs megfelel az EN ISO 17249-es szabvány minősítésének, így Ön biztos lehet abban, hogy a legmagasabb szintű védelemben részesül. A bakancs nem fémmentes kivitelű, de a kiváló minőségű anyagoknak és kialakításnak köszönhetően mégis könnyű és kényelmes.

Az EN ISO 17249 szabvány meghatározza a láncfűrészvágásnak ellenálló biztonsági lábbelikre vonatkozó követelményeket és teszteket. A kézi láncfűrész vágás elleni védelemmel ellátott lábbelik elülső részén speciális vágásbiztos szövet található.
Ezt a lábbelit speciális védőruházattal kell használni, mint pl. védőkesztyű, kabát, nadrág, kantáros nadrág vagy öltöny.

Ha a láncfűrész elleni védelemhez keres megbízható és tartós bakancsot, akkor válassza a Saver S3 SRC vágásbiztos magasszárú bakancsot. Ne habozzon, rendelje meg még ma, és tegye a biztonságot az első helyre a munkavégzés során!

Megfelelőségi nyilatkozat itt letölthető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.