Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Vágásbiztos kesztyű otthonra és munkába

A kéz védelme kiemelt jelentőséggel bír az olyan területeken, ahol kétkezi munkavégzés történik. Sokszor hallani olyan balesetekről, melyek elkerülhetőek lettek volna a megfelelő vágásbiztos kesztyű viselésével. 

A baj sajnos gyakran egy pillanat alatt jön, és legyen szó akár figyelmetlenségről, fáradtságból adódó problémákról, vagy éppen egy rossz mozdulatról, a következmények akár egy életre hatással lehetnek mindennapjainkra. Nem véletlen, hogy a vágásbiztos kesztyű viselése gyakran a munkavédelmi előírások között is szerepel.

Nem csak a munkahelyen, ipari méretekben kerülnek azonban használatban olyan eszközök, amelyek élesek, gyorsan mozognak, és rendkívül figyelni kell használatukkor, hanem akár otthon, a garázsban vagy lakásfelújítás, favágás során is. Ilyenkor szintén jól jön a vágásbiztos kesztyű, amely többféle kialakítással, alapanyaggal, hosszal és mérettel áll rendelkezésre. S hogy hol érdemes beszerezni a kiszemelt típust? Az online rendelés nagy előnye, hogy akár nagymennyiségben is elérhető áron lehet hozzájutni azokhoz a vágásbiztos kesztyű fajtákhoz, amelyek akár az előírások, akár a biztonság miatt nélkülözhetetlenek.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát, amelynek előnyeit akkor érezhetjük igazán, ha veszélyes helyzet alakul ki. Célszerű felkészülni mindenre, és a körültekintő munkavégzés mellett a biztonságra is hangsúlyt helyezni. A webes kínálatban minden korábbinál szélesebb választék várja azokat, akik számára nem mindegy, mennyire vannak biztonságban munkavégzés során.