Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Sparco ALLROAD ROC S3 munkavédelmi cipő

Sparco ALLROAD ROC S3 munkavédelmi cipő
39.490 Ft (31.094 Ft + ÁFA)
Menny.:pár
39.490 Ft (31.094 Ft + ÁFA)
Menny.:pár
Bolti készlet (száll.idő 1-2 nap): Rendelhető
Beszállítói készlet (száll.idő 2-5 nap) : 20 pár raktáron
Külföldi raktárban (száll.idő 6-10 nap): Rendelhető

Üdvözöljük a Sparco ALLROAD ROC munkavédelmi cipő S3 világában! Ez a kimagasló minőségű lábbeli az ideális választás mindazoknak, akik a legmagasabb biztonsági és kényelmi szintet keresik minden típusú munkavégzéshez, legyen az kültéri vagy beltéri.

Cikkszám: 0752843TAGI
Gyártó: Sparco
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

A Sparco ALLROAD ROC kialakítása és anyaghasználata olyan innovatív megoldásokat kínál, amelyek garantálják a maximális védelmet és kényelmet. A lábbeli felső része magas minőségű nylonból és vízlepergető mikroszálas anyagból készül, ami nemcsak könnyű, de ellenáll az időjárási viszontagságoknak is.

Az NYLON BIZTONSÁGI LÁBBELI ÉS VÍZTASZÍTÓ MIKROSZÁLT réteg nem csak tartós, de víztaszító tulajdonságokkal is rendelkezik, így száraz és kényelmes maradsz a munkavégzés során. A lábbelit S3 tanúsítvánnyal látjuk el, amely a legmagasabb szabványoknak való megfelelést jelzi. A TOE CAP nem mágneses kompozitból készült, 200J energiaelnyeléssel, így a lábfejed optimális védelmet élvez.

A CROSSGRIP GUMI ALJAL rendelkező PHYLON TALP és a filon + nitril gumi energiaelnyelővel a saroknál garantálja a stabilitást és csúcs teljesítményt minden terepen. A kivehető, antisztatikus PU TALP pedig ergonomikus hőformázással biztosítja a kényelmet és a megfelelő lábtartást.

Ezen felül, a Sparco ALLROAD ROC teljes mértékben fémmentes, és a lélegző mikroperforált 3D szövetből készült bélés segíti a láb szellőzését. A memóriahab lélegző talpbetét extra kényelmet nyújt, és a perforációgátló betét nulla perforációjú textilszálból készült, így minden szükséges védelmet biztosít.

A Sparco ALLROAD ROC munkavédelmi cipő nemcsak könnyű és tartós, hanem a CE EN ISO 20345:2011 szabványnak való megfelelésével is a prémium minőségű munkavédelmi lábbelik csúcsát képviseli. Ne hagyja ki ezt a kiváló lábbelit, amely ideális választás minden munkakörnyezetben való használatra! Válassza a Sparco ALLROAD ROC-ot, és lépjen egy magasabb biztonsági és kényelmi dimenzióba!

Kattints és nézd meg SPARCO munkacipő termékeinket a webáruházunk kínálatában!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.