Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek
KRATOS kötél energiaelnyelővel
16.590 Ft (13.063 Ft + ÁFA)
Menny.:db

KRATOS kötél energiaelnyelővel

16.590 Ft (13.063 Ft + ÁFA)
Menny.:db

A KRATOS kötél energiaelnyelő egy kiváló minőségű esésbiztosító eszköz, amely kialakításának köszönhetően segít csökkenteni az esések hatásait. Az energiaelnyelő 44 mm széles hevederben van elhelyezve, és kevesebb, mint 6 kN erőhatásra képes csökkenteni az esés hatását. Ez azt jelenti, hogy ha valaki egy energiaelnyelővel van biztosítva, akkor az esés következtében keletkező erőhatások sokkal kisebbek lesznek, ami csökkenti az esésből eredő sérülések kockázatát.

Bolti készlet: Készlethiány
Beszállítói készlet: Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
Várható szállítás( bolti készlet esetén): 2024. április 22.
Cikkszám: KRA-FA3050315
Gyártó: Kratos-safety
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Az energiaelnyelő 11 mm-es átmérőjű poliamid kötélből készült, amely erős és tartós anyagból áll. A hurkokat kopásálló gyűszű védi, így hosszabb élettartamot biztosít a terméknek. Emellett varrásvédett, erős átlátszó takaróhüvellyel van ellátva, amely további védelmet nyújt a kötélnek.

A legmagasabb szabványoknak is megfelel, és EN355:2002 szerint tesztelték. Ez azt jelenti, hogy a termék biztonságosan használható és megfelel a szabványoknak.

Összességében a KRATOS kötél energiaelnyelő egy magas minőségű esésbiztosító eszköz, amely kiválóan alkalmas azok számára, akik biztonságosan szeretnének dolgozni magasban. A tartós anyagok és a biztonsági funkciók garantálják a termék hatékonyságát és hosszú élettartamát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.