Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Sir Safgety FOBIA S1P munkavédelmi cipő

Termék címkék:
munkavédelmi cipő
Sir Safgety FOBIA S1P munkavédelmi cipő
17.590 Ft (13.850 Ft + ÁFA)
Menny.:pár
Lábbeli színe
fekete
17.590 Ft (13.850 Ft + ÁFA)
Menny.:pár
Bolti készlet (száll.idő 1-2 nap): Rendelhető
Beszállítói készlet (száll.idő 2-5 nap) : 1 pár raktáron
Külföldi raktárban (száll.idő 6-10 nap): 20 pár raktáron

A GREY FOBIA S1P munkavédelmi cipő kiváló választás a biztonságos munkavégzéshez. Ez a félcipő acél lábujjvédővel és középtalppal rendelkezik, valamint perforált marhabőr felsőrésszel. Az erősen vízelvezető PU/PU talp lehetővé teszi a folyadékok hatékony eltávolítását. A barázdált középső rész pedig javítja a fogást létrákon. A cipő SRC csúszásálló, így biztonságosan mozoghat a különböző felületeken.

Ezenkívül a cipőben kivehető EVA SOFT talpbetét található, amely ütésálló tulajdonságokkal rendelkezik és változó vastagsággal rendelkezik: 3 mm az elülső részen és 10 mm a sarokrészen. A poliészter bélés kényelmes viseletet biztosít, és az antisztatikus tulajdonságok megakadályozzák az elektrosztatikus feltöltődést. A DRY-PLUS bélés kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik, és megakadályozza a lábak túlmelegedését.

Cikkszám: SSY-MB1315B0-40
Gyártó: Sir Safety
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Ez a munkavédelmi cipő jellemzői közé tartozik a széles illeszkedés, valamint a könnyű és rugalmas kettős sűrűségű, széles cellás poliuretán talp, amelynek köszönhetően kényelmes és könnyű lépést biztosít. A lapos futófelület mintázata pedig lehetővé teszi a sima talajú és egyenletes terepen történő használatot.

A terméket úgy tervezték és gyártották, hogy megfeleljen az (EU) 2016/425 rendeletnek és az azt követő módosításoknak. Biztonsági osztálya EN ISO 20345 S1P SRC, ami azt jelenti, hogy a cipő megfelel a szigorú biztonsági előírásoknak.

Vásárold meg a GREY FOBIA S1P munkavédelmi cipőt most, és garantáltan megbízható és kényelmes viseletet kapsz a munkahelyeden!

Megfelelőségi nyilatkozat

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.