Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek
ALCOR teljes testheveder
69.990 Ft (55.110 Ft + ÁFA)
Menny.:db

ALCOR teljes testheveder

69.990 Ft (55.110 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Az ALCOR teljes testheveder kényelmes és könnyen beállítható, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy gyorsan le- és felvehesse. Extra kényelmet biztosít a széles párnázat a hátul, a vállon és a combhevedereknél. Az esésjelzők megbízhatóan jeleznek az esés esetén. Az ALCOR teljes testheveder megállítja az esést és az esés megállításánál jelentkező erőhatásokat elosztja az egész testre. Alkalmazható leesés ellen védő és munkaterületet korlátozó rendszerek részeként.

Elérhetőség: Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
Várható szállítás( bolti készlet esetén): 2024. május 30.
Cikkszám: 7ALCO10002
Gyártó: coverguard
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A hevederszalagok 44 mm szélesek, és poliészterből készülnek. A heveder 2 bekötési ponttal rendelkezik: 1 hátsó fém D-gyűrű és egy másik D-gyűrű a mellkasi részen. Az automatikus fém gyorscsatok, állítható váll- és mellpántok, valamint combhevederek biztosítják a megfelelő beállítást és biztonságot. A tépőzáras borítással védett címke tartalmazza az időszakos ellenőrzési naplót és a jelöléseket. A szakítószilárdsága nagyobb, mint 15 kN, és a súlya 1,7 kg.

Az ALCOR teljes testheveder az EN 361: 2002 szabványnak felel meg.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.