Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek
SIRIUS antisztatikus teljes testheveder
50.490 Ft (39.756 Ft + ÁFA)
Menny.:db

SIRIUS antisztatikus teljes testheveder

50.490 Ft (39.756 Ft + ÁFA)
Menny.:db

A SIRIUS antisztatikus teljes testheveder egy olyan biztonsági eszköz, amelyet kifejezetten robbanásveszélyes környezetben való használatra terveztek. A kétpontos teljes testhevederzet megállítja az esést és az esés megállításánál jelentkező erőhatásokat elosztja az egész testre. Az antisztatikus poliészter hevederszalag szélessége 44 mm, a bekötési pontok a háton 1 alumínium D-gyűrű és 2 mellkasi hevederhurok.

Elérhetőség: Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
Várható szállítás( bolti készlet esetén): 2024. június 27.
Cikkszám: 7SIRI10NSI
Gyártó: coverguard
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A rozsdamentes, hagyományos acél csatokkal ellátott heveder állítható váll-, mell-, és combhevederekkel rendelkezik. A heveder szakítószilárdsága nagyobb, mint 15 kN, és kapacitása legfeljebb 140kg lehet.

A SIRIUS antisztatikus teljes testheveder EN 361:2002 és az 2014/34/EK irányelv II 2G EX H IIC T6 GB előírásainak megfelelően lett tesztelve és minősítve.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.