Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

PIKKER multirisk antisztatikus lángálló ívvédő polár pulóver

PIKKER multirisk antisztatikus lángálló ívvédő polár pulóver
46.990 Ft (37.000 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Szín
sötétkék
méret
46.990 Ft (37.000 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Bolti készlet (száll.idő 1-2 nap): Rendelhető
Beszállítói készlet (száll.idő 2-5 nap) : 11 db raktáron
Külföldi raktárban (száll.idő 6-10 nap): 156 db raktáron

Az első pillanattól kezdve, amikor felvettem a PIKKER multirisk antisztatikus lángálló és ívvédő polár pulóvert, éreztem, hogy ez nem egy átlagos ruhadarab. Azonnal meggyőződtem arról, hogy ez a pulóver nemcsak a szigorú biztonsági előírásoknak felel meg, hanem kiváló funkcionalitással és meleggel is szolgál, ezért most megosztom veletek tapasztalataimat.

Az első, ami rögtön szembetűnik, az a pulóver stílusa és kivitele. Az esztétikus dizájn és a minőségi anyagok kombinációja azt mutatja, hogy a PIKKER nem csak a biztonságot, de a megjelenést is szem előtt tartja. Nem csak egy egyszerű munkaruha, hanem egy olyan darab, amit örömmel visel az ember, akár a munkahelyen, akár a szabadidőben.

Cikkszám: 5PIK12000M
Gyártó: Coverguard
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

A funkcionalitás terén a PIKKER pulóver igazi sokoldalúságot kínál. Hordhatod önmagában, amikor csak egy könnyű védelmet igényelsz, vagy bélésként, kombinálva a NOTT és DAGDA parkákhoz, hogy teljes körű védelmet biztosíts az időjárás és a munkakörülmények változásai ellen. Ezt a rugalmasságot és alkalmazkodóképességet értékelem benne, mivel minden nap más és más kihívásokkal találkozom a munkahelyemen.

A melegérzetet illetően a 300g/m2 gyapjú kiváló hőszigetelő képességgel rendelkezik. Azonnal éreztem, hogy a pulóver melegen tart még a hideg téli napokon is. Fontos számomra, hogy munka közben ne fázzak meg, és a PIKKER ebben a tekintetben minden elvárásamat felülmúlta.

Az elektromos kockázatok elleni védelme kiemelkedő. Az EN 1149-5 + IEC 61482 és EN ISO 11612:2015 szabványoknak való megfelelése azt mutatja, hogy a PIKKER nem csak az alapvető követelményeknek felel meg, hanem magas szintű védelmet biztosít az elektromos kockázatokkal és lángokkal szemben. Ebben a ruhában nemcsak melegen tartják, de biztonságban is érzem magam.

A pulóver kifejezetten különböző ipari ágazatokban dolgozók számára készült. Az autóipartól a bányászatig, az energiaipartól a könnyűiparig terjed, ez a pulóver a legkeményebb körülmények között is megállja a helyét. Ezen iparágak széles skálájában használva mindig kiemelkedik a funkcionalitásával és a megbízhatóságával.

Végül, de nem utolsósorban, a védelmi kategóriája III- szintbe tartozik. Ez nem csupán egy jelzés, hanem egyfajta garancia arra, hogy ez a ruhadarab a legmagasabb szintű biztonságot és védelmet kínálja. 

Összefoglalva, nem csak egy darab ruha a szekrényemben, hanem egy megbízható társ minden munkakörülmény között. Az én szemszögemből nézve ez a pulóver nemcsak biztonságot és védelmet, hanem kényelmet és stílust is kínál. Ha valódi munkavédelmet keresel, amit örömmel is viselsz, akkor a PIKKER a választásod.

Megfelelőségi nyilatkozat innen letölthető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.