Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek
Cederroth elsősegély- és égési sérülés állomás
127.390 Ft (100.307 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Cederroth elsősegély- és égési sérülés állomás

127.390 Ft (100.307 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Teljesen felszerelt elsősegély-állomás égési sérülések kockázatával járó munkahelyek számára.
Elérhetőség: Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
Várható szállítás( bolti készlet esetén): 2024. május 30.
Cikkszám: 51011003
Gyártó: cederroth
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Elsősegélynyújtó állomás speciális felszereléssel az égési sérülésekhez, sokféle ellátási lehetőséget kínálva és könnyen hozzáigazítható a különböző munkahelyi igényekhez. Minden termék könnyen hozzáférhető, és átlátszó fedél védi a portól és a nedvességtől.

Az elsősegélynyújtási utasításokkal ellátott fedél mögött további termékek számára is biztosított a hely. Beépített téphető/vágható ragtapasz-adagolóval, amely segítségével könnyedén levághatja a megfelelő mennyiséget. Kék színű Salvequick sebtapaszokkal és kék színű téphető/vágható ragtapaszokkal felszerelve.

Zárható, az utántöltéshez speciális kulcsra van szükség. Minden termék CE-jelöléssel ellátva.

Az állomás mindazok számára készült, akik olyan környezetben dolgoznak, ahol nagy az égési és vágási sérülések kockázata, például szakácsok, villanyszerelők és hegesztők. A megfelelő felszereléssel a helyszínen gyorsabb és hatékonyabb segítséget nyújthat, ha baleset történik.

A Burn Cover tapaszok védik és enyhítik a kisebb égési sérülések okozta fájdalmakat. A párna egy hideg hidrogél, amely befedi a bőr idegvégződéseit, segít enyhíteni a fájdalmat és elősegíti a gyorsabb gyógyulást. A párna nem tapad a sebhez. A Burn Gel Spray és a steril kötszerek gyors hűtést és hatékony fájdalomcsillapítást biztosítanak az égési sérüléseknél, és olyan hatékonyan gyorsítják fel a gyógyulási folyamatot, mint a langyos víz.

A Soft Foam Bandage Blue egy rugalmas öntapadó kötszer, amely maximális mozgásszabadságot biztosít. Az intelligens adagoló segítségével könnyedén vághatja le a megfelelő mennyiséget. A kötés mindenféle sebre használható, és vízben is a helyén marad. A Salvequick Blue Detectable Plasters kiválóan alkalmas élelmiszerek kezelésére. A kék vakolat könnyebben látható, és fémdetektorokkal is kimutatható.

Cederroth First Aid & Burn Station

Termék tájékozató

Tartalom:

 • 2 db Cederroth 4 az 1-ben Bloodstoppers (REF 1910)
 • 3 db Cederroth 4 az 1-ben mini vértompító (REF 1911)
 • 2 (x 2) Cederroth Burn gél kötszer (REF 901900)
 • 1 Cederroth Burn Gel, 100 ml (REF 51011005)
 • 1 Cederroth Soft Foam adagoló Soft Foam Blue 2 méter x 6 cm-rel (REF 51011011)
 • 1 Salvequick tapasz adagoló, beleértve a kék érzékelhető tapaszokat (35 Regular 51030127 és
 • 30 Regular/Fingerbegy 51030126)
 • 1 doboz Burn Cover Hidrogél vakolat* (REF 901903)
 • 1 (x 20) Salvequick sebtisztító (REF 323700)
 • 1 légzőmaszk (REF 1921)
 • 1 Elsősegélynyújtási útmutató
 • 1 kulcs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Ajánlott termékek