Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek
Cederroth elsősegély-állomás
114.690 Ft (90.307 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Cederroth elsősegély-állomás

114.690 Ft (90.307 Ft + ÁFA)
Menny.:db
A Cederroth elsősegély-állomás az elsősegélynyújtás biztos alapja. Többféle sérüléstípus ellátására kínál professzionális megoldást.
Elérhetőség: Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
Várható szállítás( bolti készlet esetén): 2024. május 30.
Cikkszám: 51011026
Gyártó: cederroth
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Teljesen felszerelt elsősegély-állomás, amely mindenféle sérüléstípus ellátására alkalmas, sokféle ellátási lehetőséget kínálva és könnyen hozzáigazítható a különböző munkahelyi igényekhez. Minden termék könnyen hozzáférhető, és átlátszó fedél védi a portól és a nedvességtől.

Az elsősegélynyújtási utasításokkal ellátott fedél mögött további termékek számára is biztosított a hely. Beépített téphető/vágható ragtapasz-adagolóval, amely segítségével könnyedén levághatja a megfelelő mennyiséget.

A ragtapasz mindenféle kisebb sebre használható, és vízben is a helyén marad. Zárható, az utántöltéshez speciális kulcsra van szükség. Minden termék CE-jelöléssel ellátva.

Most még jobban fel van szerelve egy beépített puha hab kötszer adagolóval. A Soft Foam Bandage egy rugalmas öntapadó kötszer, amely maximális mozgásszabadságot biztosít. Az intelligens adagoló segítségével könnyedén vághatja le a megfelelő mennyiséget. A kötés mindenféle kisebb seb esetén használható, és vízben is a helyén marad. Az utántöltő csomagok két különböző színben kaphatók igény szerint: kék vagy bézs

Elsősegélynyújtó állomás, amely még több típusú sérülést képes kezelni, és könnyen adaptálható a különböző egészségügyi szükségletek kielégítésére. Reméljük, hogy a munkahelyén található komplett elsősegélynyújtó felszerelésével még többen tanulják meg, hogyan menthetnek életeket, és legyenek elég bátrak, hogy segítsenek, ha baleset történik.

Most még jobban fel van szerelve egy beépített puha hab kötszer adagolóval. A Soft Foam Bandage egy rugalmas öntapadó kötszer, amely maximális mozgásszabadságot biztosít. Az intelligens adagoló segítségével könnyedén vághatja le a megfelelő mennyiséget. A kötés mindenféle kisebb seb esetén használható, és vízben is a helyén marad.

2022-től ezen az állomáson a zöld színű műanyag több mint 85%-ban újrahasznosított műanyagból készül.
 

Termék tájékozató

Tartalom :

 • 2 db Cederroth 4 az 1-ben Bloodstoppers (REF 1910)
 • 3 db Cederroth 4 az 1-ben mini vértompító (REF 1911)
 • 1 (x 2) Cederroth Burn gél kötszer (REF 901900)
 • 1 Cederroth szem- és sebtisztító spray 150 ml (REF 726000)
 • 1 Salvequick tapasz adagoló 45 műanyag vakolattal (REF 6036)
 • 40 textilvakolat (REF 6444)
 • 1 puha hab adagoló, 6 cm x 2 m-es puha hab bandage bézs színűvel (REF 51011019)
 • 1 (x 20) Salvequick sebtisztító (REF 323700)
 • 1 db Cederroth védőkészlet (REF 2596)
 • 1 Elsősegélynyújtási útmutató
 • 1 kulcs

Product Specification Cederroth First Aid Station

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.