Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek
Cederroth elsősegély-felszerelés égési sérülésekhez
59.290 Ft (46.685 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Cederroth elsősegély-felszerelés égési sérülésekhez

59.290 Ft (46.685 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Mobil elsősegély-felszerelés égési sérülések kezeléséhez
Elérhetőség: Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
Várható szállítás( bolti készlet esetén): 2024. május 30.
Cikkszám: 51011013
Gyártó: cederroth
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Mobil elsősegély-felszerelés égési sérülések kezeléséhez. Az égési sérülésekre kifejlesztett gél termékek hűtést és fájdalomcsillapítást biztosítanak első- és másodfokú égési sérülések esetén. Az égési sérülésekre kifejlesztett gél kötszerek 3 méretben kaphatók, beleértve a nagyméretű 30×40 cm-es kötszert/arcmaszkot.

A doboz vastag és tartós gumiszerű anyagból, amely matt felületű, így védi a csomag tartalmát a portól és a nedvességtől. Állítható, kényelmes fogantyúval rendelkezik, így könnyen rögzíthető vagy hordozható. Átlátszó műanyag zsebek, amelyben minden termék jól látható és könnyen hozzáférhető, amikor minden másodperc számít. Hely a saját kiegészítők számára is. Az élénkzöld és sárga színű készlet már messziről jól látható.

Minden termékhez világos, önmagyarázó használati utasítás tartozik. Minden termék CE-jelöléssel ellátva.

Kifejezetten olyan munkahelyekre ajánlott, ahol magas az égési sérülések kockázata, ahol nyílt tűzzel, lánggal, forró felületekkel, gőzzel, forró folyadékokkal és sütőkkel dolgoznak, például az építő-, papír-, fém-, vegyipar és a vendéglátóipar.

Mobil elsősegély-készlet égési sérülések kezelésére szolgáló termékekkel. A Burn Gel termékek hűtést és fájdalomcsillapítást biztosítanak első és másodfokú égési sérüléseknél. A Burn Gel kötszer 3 méretben kapható, beleértve a 30×40 cm-es nagy kötést/arcmaszkot. Könnyen használható, világos utasításokkal. Praktikus fogantyú. Lánggal és narancssárga cipzárral jelölt a jobb láthatóság érdekében. Az átlátszó, összehajtható zsebek világos áttekintést adnak a tartalomról.

Cederroth First Aid Burn Kit

Termék tájékozató

Tartalom:

 • 1 x Burn Gel 100 ml (REF 51011005)
 • 1 x Burn gél kötszer/arcmaszk 30×40 cm (REF 51011014)
 • 2 db x Burn gél kötszer 20×20 cm (REF 51011015)
 • 4 db x Burn gél kötszer 10×10 cm (REF 901900)
 • 1 x Cederroth 4 az 1-ben Bloodstopper (REF 1910)
 • 1 x rögzítő háló
 • 6 x rugalmas rögzítő kötés
 • 2 pár kesztyű
 • 1 x olló (REF 270002)
 • Tartalomlista
 • Elsősegélynyújtási és égési utasítások

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Ajánlott termékek

Cederroth elsősegély-állomás

114.690 Ft
Gyártói készlet/szállítás:2-5nap