Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek
Cederroth borátos szemkimosó puffer, 2x 500 ml
17.590 Ft (13.850 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Cederroth borátos szemkimosó puffer, 2x 500 ml

17.590 Ft (13.850 Ft + ÁFA)
Menny.:db
A Cederroth Eye Wash semlegesíti a szem pH-értékét, azaz semlegesíti a lúg- vagy savfröccsenést, gyorsabb eredményt adva, mint a normál nátrium-klorid oldat. A lúgokra általában erősebb a hatás, mint a savakra.
Elérhetőség: Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
Várható szállítás( bolti készlet esetén): 2024. május 30.
Cikkszám: 725200
Gyártó: cederroth
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Steril, borátos puffer-oldatot tartalmazó szemkimosó palackok. A Cederroth szemkimosó puffer alkalmas idegen testek, szennyeződések (például por, piszok, fém és fa szilánkok, stb), és vegyszerek, például lúgok vagy savak kiöblítésére sürgős elsősegélyhelyzetben.

A borátos puffer-oldat semlegesíti a lúgok és savak fröccsenéseit, visszaállítva a szem természetes semleges pH értékét. Hatása erősebb lúgok esetében, mint savaknál. 100%-ban foszfátmentes, így amennyiben kalciumtartalmú anyaggal (például cement, beton vagy mész) történik baleset, akkor használja a borát tartalmú Cederroth szemkimosó puffer-oldatot.

Könnyen kezelhető flakonban, ergonomikus kupakkal, porvédővel és egyértelmű használati utasítással van ellátva. A palack a porvédő lecsavarásával könnyen felnyitható és használatra kész. A beépített speciális szemkagyló segít nyitva tartani a szemet az öblítés során, és biztosítja a bőséges folyást felesleges pazarlás nélkül. Önálló használatra, vagy falra szerelhető állomások feltöltéséhez is alkalmas.

Szavatossági idő: 4.5 év. Öblítési idő: kb 5 perc.

Cederroth Eye Wash

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.