Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek
Cederroth borátos szemkimosó puffer, 235 ml
7.490 Ft (5.898 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Cederroth borátos szemkimosó puffer, 235 ml

7.490 Ft (5.898 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Zsebméretű személyes szemmosó palack, amelyet kényelmesen a zsebében vagy a hozzá tartozó tokban tarthat. Ez baleset esetén azonnal elérhetővé teszi. Kicsi, könnyen használható palack ergonomikus szemkagylóval és bőséges folyadékáramlással. Gyorsan és egyszerűen nyitható. 
Elérhetőség: Készlethiány
Várható szállítás( bolti készlet esetén): 2024. május 30.
Cikkszám: 7221
Gyártó: cederroth
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Zsebméretű, személyes szemkimosó, amelyet kényelmesen tarthat a zsebében vagy a hozzá tartozó övtáskában. Kicsi, könnyen használható palack ergonomikus kupakkal, mely baleset esetén azonnal gyorsan egy mozdulattal kinyitható és azonnal használható.

Ez a kisméretű, könnyen kezelhető flakon elfér a köpenyzsebben, elsősegély dobozban, szerszámos táskában vagy az erre a célra készült övtáskában is. Steril, borátos puffer-oldatot tartalmazó szemkimosó palack. A Cederroth szemkimosó puffer alkalmas idegen testek, szennyeződések (például por, piszok, fém és fa szilánkok, stb), és vegyszerek, például lúgok vagy savak kiöblítésére sürgős elsősegélyhelyzetben.

A borátos puffer-oldat semlegesíti a lúgok és savak fröccsenéseit, visszaállítva a szem természetes semleges pH értékét. Hatása erősebb lúgok esetében, mint savaknál. 100%-ban foszfátmentes, így amennyiben kalciumtartalmú anyaggal (például cement, beton vagy mész) történik baleset, akkor használja a borát tartalmú Cederroth szemkimosó puffer-oldatot.

A beépített speciális szemkagyló segít nyitva tartani a szemet az öblítés során, és biztosítja a bőséges folyást felesleges pazarlás nélkül. Önálló használatra, vagy falra szerelhető állomások feltöltéséhez is alkalmas.

Szavatossági idő: 4.5 év.

Termék tájékozató

Tartalom:

235 ml steril izotóniás borát pufferolt nátrium-klorid oldat tartósítószer nélkül egyszeri használatra

Cederroth Eye Wash Pocket Model

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Ajánlott termékek