Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek
Fp41 visszahúzható lezuhanásgátló
179.490 Ft (141.331 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Fp41 visszahúzható lezuhanásgátló

179.490 Ft (141.331 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Az automatikus tartódobbal ellátott zuhanásgátló megakadályozza a munkavégző esését a blokk rövid távolságon belüli záródásával. A könnyű telepítésnek köszönhetően az eszköz gyorsan használatba vehető. A dupla biztonsági zár és a kapcsos horog további biztonságot nyújt a felhasználó számára. Az esés indikátor jelzi, ha a hevederet be kell vizsgálni, és összes Portwest hevederrel és csatlakozóval együtt használható.
Elérhetőség: Készlethiány
Várható szállítás( bolti készlet esetén): 2024. május 30.
Cikkszám: FP41BKR
Gyártó: portwest
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Az acél sodronykötéllel készült eszköz maximális terhelhetősége 100 kg és megfelel az EU szabványnak (EN 360, EN 362). Bízza a biztonságát a Portwest zuhanásgátlójára!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.