Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek
6m visszahúzható zuhanásgátló
109.390 Ft (86.134 Ft + ÁFA)
Menny.:db

6m visszahúzható zuhanásgátló

109.390 Ft (86.134 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Fedezze fel a 6 méteres visszahúzható zuhanásgátlót, amely függőlegesen és vízszintesen is használható, és kiváló megoldást jelent az éles szélek kockázata esetén, például tetőfedésnél. A zuhanásgátló hossza 6 méter, és élekhez szegélytesztelt 25 mm széles poliészter hevederszalagból készült. Az eszközhöz egy acél karabiner és egy forgószemes acél kampó tartozik, amelyek megbízhatóan rögzítik Önt a munka közben.

Elérhetőség: Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
Várható szállítás( bolti készlet esetén): 2024. június 26.
Cikkszám: 7EDGS10NSI
Gyártó: coverguard
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Az eszköz háza erős polimer műanyagból készült, és forgószemmel van ellátva, ami növeli a mozgékonyságot. A zuhanásgátló súlya mindössze 2,4 kg, és 10 éves élettartammal rendelkezik. Az eszköz maximális terhelhetősége 100 kg, és megfelel az EN 360 és a VG11.060 szabványoknak. Válassza a biztonságot és a megbízhatóságot a 6 méteres visszahúzható zuhanásgátlóval!

hossza 6 m
anyaga élekhez szegélytesztelt 25 mm széles poliészter hevederszalag
egy acél karabiner és egy forgószemes acél kampó
ház anyaga erős polimer műanyag + forgószem
SÚLY 2,4 k
élettartam 10 év
Terhelhetőség 100 kg
EN 360, VG11.060

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Ajánlott termékek