Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek
VITEX munkahelyzet-beállító kötél 4m
26.390 Ft (20.780 Ft + ÁFA)
Menny.:db

VITEX munkahelyzet-beállító kötél 4m

26.390 Ft (20.780 Ft + ÁFA)
Menny.:db

A VITEX munkahelyzet-beállító kötél olyan termék, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy magasban végzett munka során mindkét kezüket szabadon használják. A munkahelyzet-beállító rendszer összekötő eleme, amely egy 12 mm átmérőjű, állítható hosszúságú körszövött poliamid kötélből áll.

A könnyű és kompakt alumínium hossz-szabályzó egység lehetővé teszi a gyors és egyszerű beállítást, míg a kötél egyik végén kötélszem található, amely könnyen csatlakoztatható a munkahelyzet-beállító övhez.

 

Elérhetőség: Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
Várható szállítás( bolti készlet esetén): 2024. június 20.
Cikkszám: 7VITE10400
Gyártó: coverguard
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A kötelet textil védőtömlő védi a mechanikai sérülésektől, és egy automata acél karabiner és egy acél kampó segítségével biztonságosan rögzíthető a munkahelyzet-beállító övhöz vagy más rögzítési pontokhoz. A kötél két hosszúságban kapható: 2,0 méter (7VITE10200) és 4,00 méter (7VITE10400), terhelhetősége pedig 100 kg. A szakítószilárdsága 15 kN, az élettartama pedig 10 év.

Az egyenkénti csomagolásnak köszönhetően könnyen akasztható. A termék megfelel az EN 358:1999 szabványnak.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Ajánlott termékek