Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek
Quercus energiaelnyelős hevederszalag 1,5 méter
18.590 Ft (14.638 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Quercus energiaelnyelős hevederszalag 1,5 méter

18.590 Ft (14.638 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Fedezze fel a Quercus energiaelnyelős hevederszalagot, amely kiváló választás mindenki számára, aki fontosnak tartja a biztonságot és a megbízhatóságot munkavégzés közben, sporttevékenységek során vagy túrázáshoz. Ez a hevederszalag nem csupán egy egyszerű eszköz, hanem egy teljeskörű védelmi rendszer része, amely maximalizálja a biztonságot leesés esetén.

Elérhetőség: Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
Várható szállítás( bolti készlet esetén): 2024. június 27.
Cikkszám: 7QUER10150
Gyártó: coverguard
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

 • Az energiaelnyelős kötél egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, melyek segítenek csökkenteni a leesésből adódó sérüléseket. Szabvány által előírt módon < 6 kN-ra csökkenti a testre ható erőket, biztosítva ezzel a maximális védelmet. A 30 mm széles hevederszalag mindkét végén megerősített kötélszemekkel rendelkezik, így stabil és biztonságos kapcsolódást biztosít.

  A hevederszalag részei között megtalálható egy csavarmenetes acél karabiner és egy 50 mm-es nyílású acél akasztókampó, melyek könnyű és gyors csatlakozást tesznek lehetővé. A hevederszalag használatához 6 méteres szabad eséstér szükséges, és 1,5 méteres terhelhetősége biztosítja, hogy számos körülmény között alkalmazható legyen.

  Az eszköz élettartama akár 10 év is lehet, ami azt jelenti, hogy hosszú távon is megbízható társ lesz a biztonságban. Legyen szó építkezésről, hegymászásról, vagy akár munkavégzésről magasban, a Quercus energiaelnyelős hevederszalag minden körülmény között megállja a helyét, és biztonságot nyújt Önnek és csapatának. Ne kockáztasson, válassza a Quercus-t, és fedezze fel a biztonság új szintjét!

  az energiaelnyelős kötél leesés esetén a szabvány által előírt < 6 kN mértékre csökkenti a testre ható erők nagyságát.
 • a zuhanásgátló rendszer csatlakozó eleme
 • 30 mm széles hevederszalag, mindkét végén megerősített kötélszemmel
 • 1 csavarmenetes acél karabiner és egy 50 mm-es nyílású acél akasztókampó
 • 6 méter szabad eséstér szükséges
 • 1,5 m terhelhetősége: 100 kg
 • élettartama: 10 év

EN 355:2002

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.