Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Kategóriák / Termékek

ESD munkavédelmi bakancs

Az ESD munkavédelmi bakancs olyan típusú munkavédelmi bakancs, amelyet kifejezetten az elektrosztatikus kisülések (ESD) elleni védelemre terveztek. Ezeket a cipőket olyan munkakörnyezetben dolgozók számára tervezték, ahol fennáll az elektrosztatikus feltöltődés és kisülések veszélye, ami tüzet, robbanást vagy berendezések károsodását okozhatja.

Rendezés:

Claw Proof S3 SRC WR ESD bőr védőbakancs

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
29.190 Ft

Claw Resist S3 SRC fekete-kék védőbakancs

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
24.890 Ft

Base I-Robox kék bakancs S3 ESD

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
39.290 Ft 32.790 Ft
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 39.290 Ft

Az ESD munkavédelmi bakancs kategóriája a munkahelyi elektrosztatikus kisülések elleni hatékony védelemre összpontosít. Ezek a bakancsok speciálisan tervezettek és kialakítottak, hogy minimalizálják az elektromos kisülésekből adódó kockázatokat. Az ESD (Elektrosztatikus Kisülés) tulajdonságokkal ellátott bakancsok alkalmazása olyan területeken elengedhetetlen, ahol az elektronikai berendezések védelme és a munkavállalók biztonsága egyaránt fontos.

Az ESD bakancsok szigetelő anyagokból készülnek, amelyek megakadályozzák az elektromos töltések felhalmozódását, és biztosítják a vezetőképességet az elektromos kisülések elvezetéséhez. A speciális talp kialakításának köszönhetően hatékonyan vezeti el az elektromosságot, minimalizálva ezzel az esetleges károkat az érzékeny elektronikai eszközökön.

Az ESD bakancsok kényelmes viseletet biztosítanak a munkavégzés során, nem csupán a funkcionális, hanem az ergonómiai szempontokra is odafigyelve. A könnyű súly és a rugalmas anyagok hozzájárulnak a munkavállalók kényelméhez, így hosszabb ideig is viselhetők anélkül, hogy a munkateljesítményt befolyásolnák.

Ezen kívül az ESD munkavédelmi bakancsok megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, és széles körű alkalmazhatóságuk révén ideálisak elektronikai, gyártási és laboratóriumi környezetekben. A kategória termékei kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot garantálnak, így a munkavállalók hosszú távon is megbízhatnak bennük.