Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

PUMA munkavédelmi cipő, bakancs

A PUMA munkavédelmi cipők kategóriájának fő célja a munkavállalók lábainak hatékony védelme a munkahelyi kockázatokkal szemben. Ezek a cipők olyan területeken nyújtanak védelmet, ahol sérülési vagy baleseti veszélyek állhatnak fenn, például építőiparban, gyártásban vagy logisztikai szektorban.

Rendezés:

Erősségek:

  1. Biztonság: A munkavédelmi cipők kialakítása és anyaghasználata célja a láb sérülések és kockázatok elleni hatékony védelem.
  2. Kényelem: Az ergonomikus tervezés és kiváló minőségű anyagok gondoskodnak a munkavállalók kényelméről, hosszú munkaidő alatt is.
  3. Technológiai innovációk: Az újabb modellek fejlett technológiákat alkalmaznak, mint például acélbetétek, csúszásmentes talpak vagy lélegző anyagok, növelve ezzel a cipők hatékonyságát és funkcionalitását.
  • Kialakítás: Erős és strapabíró anyagokból készült cipők, melyek ellenállnak a külső hatásoknak.
  • Stílus: A munkavédelmi cipők designja kényelmes viseletet és egyben modern megjelenést kínál, lehetővé téve a munkavállalók számára, hogy a biztonság és stílus egyszerre jelenjen meg a munkahelyi környezetben.
  • Kategóriák: A munkavédelmi cipők több kategóriába sorolhatók a specifikus munkakörnyezetek és feladatok alapján, például elektromos biztonság, vegyi anyagok elleni védelem vagy magas hőmérsékleti körülményekre tervezett változatok.

Alapvető PUMA munkacipő és bakancs típusai:

BELTÉRI ÉS SZÁRAZ KÖRÜLMÉNYEKRE  

KÜLTÉRI VAGY NEDVES KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTTI HASZNÁLAT

Női Puma munkacipő

Újra hasznosított alapanyagú PUMA munkacipő 

ESD Puma munkacipő

PUMA munkabakancs