Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Miért fontos a pormaszk használata?

Építkezéseken rendkívül gyakran felmerülnek olyan körülmények, hogy sok por keletkezik a munkálatok közben. 

Ha például falhornyokat készítünk vagy vésünk egy felújítandó házban, akkor a tégla, valamint a régi vakolat jelentős port ereszt magából, mely ellen védekezni kell, hiszen ezen anyagok tüdőbe való kerülése kifejezetten káros ránk nézve. A Kamino már sok éve foglalkozik a legjobb pormaszkok árusításával, és webáruházunkban hatalmas készlet áll rendelkezésre a legkülönfélébb pormaszkokból.

Biztosítunk filléres áron egyszer használatos pormaszkokat, valamint Supair higiénés maszkokat, de olyan termékek is megtalálhatók nálunk 2-3 ezer forintért, mint a az FFP2S részecskeszűrős félálarcok, az FFP3NR paneles szelepes pormaszkok, valamint az aktívszenes szelepes pormaszkok is, melyek mind más technológiát használnak annak érdekében, hogy a munka biztonságos legyen a porral és egyéb szennyező/mérgező anyagokkal teli levegőben is. Miért érdemes manapság az aktívszenes pormaszkokat választani?

Ezek a költséghatékony kiegészítők védenek a szerves gőzök hatása ellen a megengedett koncentráció alatti szintig, továbbá védenek gyenge mérgek, mérsékelten veszélyes szilárd és folyékony részecskék, valamint szagok ellen is: ilyen lehet a hegesztőfüst, festék, rovarirtók, ketonok, szénhidrogének szaga. A légzést segítő szelep olyan addíció, mely csak a minőségibb maszkoknál megtalálható és nagymértékben segíti a munkát a nem szokványos légkörökben. Webáruházunkban olyan pormaszkok is megvásárolhatók, melyek az átlagos munkavédelmi boltban nem. Ismerje meg termékeinket még ma!

Tartalomhoz tartozó címkék: pormaszk pormaszk vásárlás