Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

LEGO Ideas

A LEGO® Ideas kategória: Rajongói Kreativitás és Szerteágazó Gyűjtemények

A LEGO® Ideas kategória a rajongók kreativitására épül, ahol az alkotások inspirációja a közösség tagjainak kreatív elméjéből születik. Ezek az ötletek az online LEGO® Ideas webhelyre kerülnek, ahol a rajongók szavazhatnak rájuk, és így választják ki, melyekből kerülnek ki a hivatalos LEGO® készletek. Az Ideas kollekció olyan modelleket tartalmaz, amelyek között megtalálhatók a legikonikusabb és legrealisztikusabb alkotások, számos érdeklődési kör széles palettáját lefedve.

A LEGO® Ideas készletek változatosak és sokszínűek. A kollekció tartalmaz olyan modelleket, amelyek a videojátékok klasszikus pályáit elevenítik meg, és mások működőképes digitális zenei hangszereket rejtenek. Az űrkutatás és technológia szerelmesei pedig csodálatos űrkutatási modellekben gyönyörködhetnek. A kategória izgalmas lehetőségeket kínál a gyűjtemények összeállítására is, amelyek egyedi témákat és világokat ölelnek át, és amelyekkel a játék is élvezetes és kreatív élmény.

A LEGO® Ideas kategóriában található modellek között ismert ikonokat építhetsz klasszikus filmekből és tévéműsorokból, vagy egyedi kiállítható modellekkel gazdagíthatod otthonod vagy személyes tered egyedi gyűjteményét. Ezek a készletek nem csak a gyerekeknek, hanem a 13 év feletti kamaszoknak és felnőtt építőknek is izgalmas kihívást nyújtanak. Az elkészült alkotások a szintetikus dizájn és a haladó építési készségek szerelmeseinek ideális ajándékai lehetnek. Bontsd ki a kreativitást, merülj el a kihívásokban és építsd meg a saját, egyedi világodat a LEGO® Ideas kategória segítségével!

Rendezés:
Nézet:
Cikkszám: 21326
Bolti készleten
Várható szállítás: 2023. december 05.
42.990 Ft