Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek
KRATOS
58.690 Ft (46.213 Ft + ÁFA)
Menny.:db

KRATOS "COMFORT" biztonsági készlet tetőn dolgozók számára

58.690 Ft (46.213 Ft + ÁFA)
Menny.:db

KRATOS "COMFORT"  biztonsági készlet tetőn dolgozók számára

A készlet tartalmaz egy FA 10 103 00 testheveder, egy 1,8m hosszú FA 30 304 18 energiaelnyelő hevedert. Az egyszerű felvétel érdekében a hát és vállpántok egy hevedervezetőbe vannak beépítve, hogy azok ne tudjanak megcsavarodni.  A tetőn végzett munkákhoz alkalmazott testheveder készletünk minden szükséges biztonsági jellemzővel rendelkezik, és megfelel az ipari biztonsági előírásoknak.

Elérhetőség: Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
Várható szállítás( bolti készlet esetén): 2024. május 30.
Cikkszám: KRA-FA8010500
Gyártó: Kratos-safety
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Állványkészlet tartalma egy FA 10 103 00 testheveder, egy 1,8m hosszú FA 30 304 18 energiaelnyelő heveder. Valamint a készlet praktikus tárolásához egy jutazsákot is adunk. Elsősorban 6m feletti munkavégzésekhez ajánljuk.

A tetőn végzett munkák során a biztonság az elsődleges fontosság. Az általunk kínált testheveder készlet megfelel az ipari biztonsági szabványoknak, és kifejezetten a tetőn végzett munkákhoz lett tervezve.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Ajánlott termékek