Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Mentőláda

A Mentőláda kategóriában, ahol széles választékban kínálunk különféle mentőláda megoldásokat a veszélyeztett munkahelyek számára. Termékeink között megtalálhatók mindenféle biztonsághoz kapcsolódó és munkavégzést megkönnyítő eszközök. Számos munkakör és munkahely létezik, ahol kritikus fontosságú a megfelelő mentőláda és elsősegély felszerelés rendelkezésre állása.
Rendezés:

Mentőláda II. 50 főig

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
11.090 Ft

Mentőláda "C" típusú - tgk.-hoz

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
24.690 Ft
Legyen szó személygépkocsikról, teherautókról, falra szerelhető vagy akár munkahelyi mentőládákról, nálunk mindent megtalál, ami szükséges a biztonságos munkavégzéshez és a szabályoknak való megfeleléshez. Kínálatunkban szerepel az ADR bázis csomag is, mely tartalmazza a jogszabályban előírt kötelező tartalmat, így biztosítva a szigorú előírásoknak való megfelelést és a maximális biztonságot. Fedezze fel kínálatunkat, és válassza ki a legmegfelelőbb mentőláda megoldást munkahelye számára!