Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Kamino, a legjobb, legolcsóbb munkavédelmi bolt

Számos olyan munkaterület van, ahol alapvető feltétel a megfelelő védőfelszerelés. Legyen szó alpinista munkáról vagy ipari munkáról, ahol veszélyes anyagok ellen kell védekezni, a Kamino hatalmas választékban és elérhető áron biztosítja a legjobb minőségű munkavédelmi ruházatot, kiegészítőket. 

Kiváló munkaruháink és overálljaink vannak, ha vegyszerek ellen lenne szükség védőfelszerelésre. Remek munkavédelmi cipőkkel és bakancsokkal rendelkezünk a legtöbb ipari területre, építkezésekre, hogy a láb védelme is mindig adott legyen. Termékeink a legmodernebb EU szabványoknak is megfelelnek, a minőség tehát garantált! Mik vásárolhatók webáruházunkban?

Számos méretben és kivitelben érhetők el fej- és arcvédők, hallásvédő eszközök, munkavédelmi lábbelik, kézvédelmi eszközök (hőálló és vegyszerálló kesztyűk), légzésvédelmi eszközök (aktívszenes pormaszkok), általános munkaruházati eszközök (nadrág, dzseki, overall, stb), szemvédő eszközök, zuhanásgátló rendszerek (alpinista munkakörökhöz széles választékban) és rengeteg egyéb kiegészítő termék is, mely hasznos lehet a mindennapokban bárki számára.

A Kamino munkavédelmi bolt, az a hely, ahol minden manapság releváns és szükséges munkavédelmi kiegészítő megtalálható. Online felületünkön egyszerű a navigáció, konkrét termékekre is rá lehet keresni, továbbá minden termék releváns leírásokkal és specifikációkkal rendelkezik. Minden héten megjelentetjük akciós termékeinket is, így a spórolásra való lehetőség is adott! Ismerje meg Ön is termékeinket még ma!