Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

DAGDA antisztatikus lángálló téliesíthető esőkabát

DAGDA  antisztatikus lángálló téliesíthető esőkabát
39.390 Ft (31.016 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Szín
sötétkék
méret
39.390 Ft (31.016 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Bolti készlet (száll.idő 1-2 nap): Rendelhető
Beszállítói készlet (száll.idő 2-5 nap) : 11 db raktáron
Külföldi raktárban (száll.idő 6-10 nap): 156 db raktáron

Ahogy a DAGDA sötétkék lángálló esőkabátot használom, azonnal észrevehetővé válik, hogy ez a ruhadarab nem csupán egy egyszerű esőkabát, hanem sokoldalú és kiváló minőségű védőruházat a mindennapi munkavégzéshez. Engedd meg, hogy bemutassam, milyen előnyökkel jár a DAGDA esőkabát, és miért választanám újra és újra.

Az egyik fő előnye ennek a kabátnak az egyedülálló vízállósága. Az 8000 mm-es vízállóságú borítás, ragasztott varrással és a praktikus kapucnival kombinálva megvédi a viszontagságos időjárási körülményektől. Tapasztalatom szerint, amikor mások a munkahelyemen küzdenek a hideg és nedves időjárás miatt, én teljesen szárazon és kényelmesen maradok. Ezt a tulajdonságát kifejezetten értékelem, mivel a munkám gyakran ki van téve az időjárás szeszélyeinek.

A funkcionalitás terén...tovább...

Cikkszám: 5DAG1200XL
Gyártó: Coverguard
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

A funkcionalitás terén a DAGDA esőkabát egész évben hordható. A kiegészítő PIKKER polár béléssel kombinálva extra hőt és kényelmet nyújt hidegebb napokon. A rugalmas funkcionalitás lehetővé teszi számomra, hogy alkalmazkodjak az időjárás változásaihoz és mindig optimális védelmet élvezzek. Emellett a kabát praktikus, könnyen fel- és levehető, ami azonnal alkalmassá teszi minden helyzetre.

A DAGDA esőkabát kiválóan megfelel az EN 17353 szabványnak, ami a láthatósági előírásokat rögzíti. Ez különösen fontos olyan munkahelyeken, ahol a jó láthatóság kritikus szerepet játszik. A megfelelés ennek a szabványnak azt jelenti, hogy mindig kiemelkedően látható vagyok, még rossz látási viszonyok között is.Ezen kívül antisztatikussága lehetővé teszi a biztonságos munkavégzészt a magas kockázatú munkahelyeken mint például bányászatban, olajiparban vagy gépjárműgyártásban.

Vegyszerállósága megvédi a kabát viselőjét az akkumlátor üzemekben vagy vegyipari üzemekben , ahol fokozottan fordulhatnak elő vegyszerek.  

Ezt az esőkabátot kategória III-ba sorolják, ami azt jelenti, hogy magas szintű védelmet nyújt viselőjének. Az EN ISO 13688:2013, EN343:2019, EN13034:2005 + A1:2009 Type PB [6], EN17353:2020, EN1149-5:2018 és EN14116:2015 szabványoknak való megfelelése biztosítja, hogy minden fontos követelménynek eleget tesz. Ez a magas szintű védelem kiterjed a vegyszerállóságra és az antisztatikus követelményekre is, ami különösen fontos a kritikus környezetekben történő munkavégzés során.

A DAGDA esőkabát nem csupán eszköz a védelemre, hanem egy kényelmes és multifunkcionális társ a mindennapi munkavégzés során. Kiemelkedő minősége és a szigorú szabványoknak való megfelelése azt sugallja, hogy ez az esőkabát hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújt. A biztonság és a kényelem iránti elkötelezettség miatt biztos vagyok benne, hogy ez a kabát a legjobb választás azok számára, akik professzionális védelmet keresnek a munkahelyükön.

DAGDA  antisztatikus lángálló téliesíthető esőkabát jellemzői:

  • Sötétkék lángálló FR esőkabát - PU-val borított 100% PES 300D + 100% lángálló pamutbélés  -  160 g/m2 vastag
  • Vízálló: 8 000 mm - eső ellen védő borítás ragasztott varrással + kapucni
  • Funkcionalitás: egész évben hordható kiegészítő PIKKER polár béléssel vagy anélkül
  • Lángálló FR fényvisszaverő csíkok: 5 cm széles varrott,  mikrógyöngy technológiájú csíkok - kettő a vállon, 1 a test körül és 1 a karokon
  • Jó láthatóság: megfelel az EN 17353 szabvány előírásainak
  • Ragasztott, fedett varrások, álló gallér
  • Gallérba rejtett vihar kapucni + elasztikus húzózsinór
  • Tépőzáras hajtókával fedett kétutas cipzár
  • Tépőzárral állítható mandzsetta
  • Alul 2 db fedett foltzseb / 1 napóleon zseb / 1  tépőzárral zárható belső zseb
  • 2 dozimétert tartó hurok
  • Elasztikus húzózsinórral állítható aljrész
  • Cipzár + rögzítők a Pikker dzsekihez 
  • Szitázható
  • Méretek: S-5XL

Minősítések
EN 1149-5:2008
EN 13034:2005+A1:2009 Type 6
EN 343
EN 17353 Type B3
EN 14116: 2015 Index 1

Megfelelőségi nyilatkozat innen letölthető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.