Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

Coverguard HIBANA jól láthatósági munkaruha

Fedezze fel a HIBANA jólláthatósági munkaruhát, amely a stílus és a funkcionalitás tökéletes kombinációját nyújtja Önnek. Ez a munkaruha tervezése és anyaghasználata révén kiváló minőséget és hosszú élettartamot biztosít.

A HIBANA munkaruhában a Twill anyag (60% pamut / 40% poliészter) dominál, ami kiváló tartósságot és kényelmet nyújt viselőjének. A 270 g/m2-es anyagsűrűség megfelelő védelmet nyújt a munkahelyi környezetben.

A sztreccs anyag (90% poliamid / 10% elasztán) hozzáadása a munkaruha kialakításához rugalmasságot és mozgásszabadságot biztosít. Ez az anyag alkalmassá teszi a HIBANA ruhát a dinamikus munkafolyamatokhoz és a test követéséhez.

Rendezés:

Hibana jólláthatósági derekas nadrág

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
14.490 Ft -tól

Hibana jólláthatósági kertésznadrág

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
18.490 Ft -tól

Hibana jólláthatósági munkakabát

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
15.190 Ft -tól

Hibana jólláthatósági rövidnadrág

Gyártói készlet/szállítás:2-5nap
11.590 Ft