Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek
Termék címkék:
lego
76910 - LEGO Speed Champions Aston Martin Valkyrie AMR Pro és Aston Martin Vantage GT3
22.990 Ft (18.102 Ft + ÁFA)
Menny.:db

76910 - LEGO Speed Champions Aston Martin Valkyrie AMR Pro és Aston Martin Vantage GT3

22.990 Ft (18.102 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Íme a szupergyors autók rajongóinak készült nyerő kombináció – a LEGO® Speed Champions Aston Martin Valkyrie AMR Pro és Aston Martin Vantage GT3 (76910) építőjáték-készlet. Most már te is megépítheted és felfedezheted ezeket a pontos részletekkel kidolgozott LEGO modelleket, amik elégedettséget nyújtó építési élménnyel gazdagítanak, emellett a kiállításhoz és a versenyzéshez egyaránt klasszak!

Digitális építési útmutató

Elérhetőség: Készlethiány
Várható szállítás( bolti készlet esetén): 2024. augusztus 01.
Cikkszám: 76910
Gyártó: Lego
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Ehhez a Speed Champions készlethez egy nyomtatott útmutató, és egy digitális építési útmutató is tartozik. Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás interaktív, digitális útmutatójának klassz nagyító és forgató eszközeivel építés közben minden szögből megjelenítheted a modell képét.

Az innovatív design ünneplése

A LEGO Speed Champions készletek a világ legnépszerűbb és leginnovatívabb járműveinek megépíthető változatait kínálják. A szórakoztató építési élményt nyújtó, gyűjthető modellek a kiállításhoz és a fantáziadúsversenyzéshez egyaránt nagyszerűek, így remek ajándékok gyerekeknek és az autórajongók minden korosztályának.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.