Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

75551 - LEGO® Minions - Kocka minyonok és barlangjuk

75551 - LEGO® Minions - Kocka minyonok és barlangjuk
59.990 Ft (47.236 Ft + ÁFA)
Menny.:db
59.990 Ft (47.236 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Bolti készlet (száll.idő 1-2 nap): Rendelhető
Beszállítói készlet (száll.idő 2-5 nap) : Rendelhető
Külföldi raktárban (száll.idő 6-10 nap): Rendelhető
A Minyonok rajongói odalesznek ezért a gyermekeknek szánt LEGO® építőjátékért (75551). Először is megépíthetik Kevin és Stuart szemet gyönyörködtető, kockából épült változatát. Ezután elforgathatják a modelleket, hogy felfedjék a szoba játékkészletet a belsejükben, melyet olyan kiegészítők tesznek teljessé, mint a szerszámok, kalapok és fegyverek, valamint figurák a szerepjátékokhoz. A gyermekek 2 minyon játékmodellt építhetnek meg egyszerre, utána pedig Kevint átalakíthatják Bobbá.
Cikkszám: 75551
Gyártó: Lego
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Ismerd meg a minyonokat!
A fiatal minyon rajongók imádni fogják a szobák belsejében található, szövevényes részleteket. Mindegyik egy egyedi minyon személyiségéhez passzol, emellett az összes forgatható szemekkel van ellátva. A gyermekek találmányokat készíthetnek a laborban Kevinnel, vagy nézhetik Stuartot, ahogy a hálószobájában ejtőzik. Kevin Bobbá alakítható, aki épp kung fu mozdulatokat gyakorol.

Kreatív szórakozás és izgalmas építés
Ehhez a klassz készlethez Instructions PLUS is tartozik, azaz egy interaktív útmutató, mellyel a modellek megépítése még szórakoztatóbb lesz. Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Life alkalmazás olyan eszközökkel van ellátva, melyek segítségével a gyermekek önállóan építhetnek.

  • Kreatív építőkészlet, mellyel a Minyonok rajongói megépíthetik kedvenc minyon szereplőjüket. A gyermekek megépíthetik Kevint és Stuartot, majd Kevint átalakíthatják Bobbá.
  • Ha a szereplő megépült, a móka tovább folytatódhat. A gyermekek imádni fogják a forgó szemeket. Ezután a belsejében felfedezhetik a részletesen kidolgozott szoba játékkészletet, majd a mókás kiegészítők segítségével megalkothatják saját minyon történeteiket.
  • A Minyonok: Gru színre lép című film alapján készült készlettel a gyermekek megismerhetik a kung fu művészetét Bobbal, találmányokat építhetnek Kevinnel vagy lefektethetik Stuartot a hálószobájában, ahol ejtőzhet egy kicsit.
  • Nagyszerű születésnapi ajándék a 8 éves vagy annál idősebb gyermekek számára, akik imádják a Minyonok témájú játékokat. Miután játszottak az alkotásukkal, a gyermekek kiállíthatják a modelljeiket.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.