Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

75332 - LEGO Star Wars™ AT-ST

Termék címkék:
lego
75332 - LEGO Star Wars™ AT-ST
14.990 Ft (11.803 Ft + ÁFA)
Menny.:db
14.990 Ft (11.803 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Bolti készlet (száll.idő 1-2 nap): 3 db raktáron
Beszállítói készlet (száll.idő 2-5 nap) : Rendelhető
Külföldi raktárban (száll.idő 6-10 nap): Rendelhető

Fedezd fel a LEGO Star Wars™ AT-ST szettet, amely izgalmas és akciódús kalandokat ígér az űrkalandoroknak és a rajongóknak egyaránt! Ez a lenyűgöző készlet tartalmaz egy AT-ST™ lépegetőt, egy könnyen összeállítható speedert és egy Ewok őrtornyot, hogy valósághűen megeleveníthesd a Star Wars™ univerzumát.

Az AT-ST™ egy kezdőkockákból összerakható lépegető, amely garantáltan órákra leköti majd a figyelmedet. Élvezd a modellezés izgalmát és építsd meg ezt a fantasztikus járművet, amelyet kedvenc karaktereid használnak a Star Wars™ filmekben. Az AT-ST™ szettben megtalálod a pilótafülkét és az ülést is, így könnyedén beállíthatod a figurákat a kalandokhoz.

Cikkszám: 75332
Gyártó: Lego
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

A készlet további izgalmat nyújt az Ewok őrtorony révén. Ez az őrtorony nem csak látványosan néz ki, hanem tartalmaz egy katapultot is, amellyel Wicket, az Ewok, "köveket" lőhet ki a támadókra. Szerezd meg ezt a szettet, és élvezd a kreatív játékot a Star Wars™ univerzum kicsinyített változatában!

Ezen felül, a szettben található 3 egyedi LEGO® Star Wars™ minifigura is, amelyek még jobban fokozzák az élményt. Találkozhatsz Wickettel, az aranyos Ewokkal, aki készen áll a kalandokra. Emellett ott van egy Felderítő rohamosztagos figura, akinek fontos szerepe van a csatában, és egy AT-ST pilóta, aki irányítja a hatalmas járművet.

Ne habozz tovább, és szerezd meg ezt a fantasztikus LEGO Star Wars™ AT-ST szettet, hogy saját galaktikus kalandjaidhoz elmerülhess a Star Wars™ világában. Építsd fel az AT-ST™-t, védjed meg az Ewok őrtornyot, és élvezd a játékot ezekkel az egyedi minifigurákkal. Ne hagyd ki ezt az izgalmas lehetőséget, vásárold meg most!

  • Figyelmeztetés!
    Légutak belső elzáródása miatti fulladásveszély. Kis alkatrészek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.