Weboldalunkon ( kamino.hu)  cookie-kat használunkanak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat mutassunk.Felhívjuk a figyelmed, hogy az oldal további használata a cookie használatára vonatkozó beleegyezést jelent.Amennyiben termékekkel a kosárban elhagyod oldalunkat, a rendszer egy óra múlva e-mailt küldhet részedre és rögzített adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek.

Kategóriák / Termékek

42154 - LEGO® Technic - 2022 Ford GT

42154 - LEGO® Technic - 2022 Ford GT
49.990 Ft (39.362 Ft + ÁFA)
Menny.:db
49.990 Ft (39.362 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Bolti készlet (száll.idő 1-2 nap): 3 db raktáron
Beszállítói készlet (száll.idő 2-5 nap) : Rendelhető
Külföldi raktárban (száll.idő 6-10 nap): Rendelhető

Fedezd fel a részleteket és az ikonikus megjelenést ebben a lenyűgöző projektben, amely a LEGO® Technic 2022 Ford GT (42154) modellkészlettel készült, és kifejezetten a felnőttek számára tervezte. Az autórajongók számára ideális kihívást jelentő építés során fedezd fel a hátsókerék-meghajtás differenciálművét, a működő V6-os motort, a kerekek önálló felfüggesztését, az elsőtengelyes kormányzást, a nyitható ajtókat, a részletes fényszórókat, a működő légterelőt és a nyitható motorháztetőt!

Cikkszám: 42154
Gyártó: Lego
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Az innováció és teljesítmény tökéletes összhangját élvezheted, amikor a Ford tervezőjévé válsz, újraalkotva a 2022 Ford GT lenyűgöző részleteit. Az aerodinamikus forma valóban elképesztővé teszi ezt a szuperautót, legyen szó versenypályáról vagy a mindennapi utakról.

A LEGO® Builder app segítségével könnyedén rendszerezheted az útmutatókat, felnagyíthatod és megforgathatod a modellek 3D-s változatát, és inspirációt meríthetsz új építményekhez. Indítsd be a motort ezzel a részletes Ford GT modellkészlettel, amely a valódi autót ihlette, mozgó dugattyúkkal ellátott V6-os motorral, önálló felfüggesztésű kerekekkel és elsőtengelyes kormányzással.

Az aprólékos részletekre fordított időd és erőfeszítésed gyümölcse egy bámulatos, 1:12 méretarányú, gyűjthető modell lesz, amit kiállításra terveztek. Ajándékozd meg magad ezzel a kihívást jelentő építési projekttel, ami minden autórajongót elvarázsol, és hozd létre a saját 2022 Ford GT szuperautódat a LEGO Technic világában!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.